Немој да се откажуваш, ќе ручка не се секирај, не и дошол денот твојата сигурно спие штом не јаде викаат или едното или другото двете не можело
Ако е до тоа бојле шо спие Си го кркав јас со големата за спиењето еве ден денес пред 23 само со ќотек може да заспие (не ја тепам ама може треба ) Баш мене золва ми за забите вика вака затоа шо реално нема тт кога вади заб ,нема вриштење ноќе кога вади заб освен што гризе се живо вклучително и брадавици и нејадењево. И шмукалчињава затоа и ги јаде она на забот го носи и чешајки го непцето тоа што ќе и капне внатре го голта исто и со лажички те прави кога ќе и дадам сама да стави во уста она носи на местото каде вади заб и го гризе.
Ако ти е за утеха мојава ни јадеше ни спиеше дур ги вадеше забите до сеа што и се искочени. Сеа ја вади втората двојка горе и пак ми намали, едвај по 120г со молење јаде, и многу пребира сака сама да зима за да се чешка
Шестиот го вади сега. Прво доле кецовиге ги вадеше еден по друг па горе кецовите еден по друг па горните двојки една по друга
Каков ориз давате? Јас досега го давав на Холе ама не ми е некако убав а и ја фрлам скоро цела кутија бидејќи нели треба да се користи 3-4 недели по отварање. Го гледав овој во Зегин дали може да давам од него или? Бебуш е 7+++
Д-кускус со банана јаболко и жолчка, кокосово масло Р-тиква, тиквица, морков, сладок компир +маслиново масло В-овесни снегулки со круша +грчки јогурт
Давам обичен како за нас добро измиен и сварен, пробај со вашиот. Иначе и мојот не е јадач, се тешам дека ќе пројаде штом го одбијам од доење а може и не.
9+ П: овес + банана + авокадо + круша У: кисело млеко Р: Хипп каша со лосос, компир и морков В: млечна каша со јаболко
10+ Д; инстант кутија 7 житарки (од дм) со јаболко банана и путер од кикирики + неколку боровинки У: шмукалче Р: хип каша со лосос В: амарант и хељда со авокадо и грчки јогурт + банана-овес палачинка
9++ Д: Јаболко, праска, сува кајсија со амарант и за проба путер од лешник Р: Печена пастрмка со компири В: Двопек од спелта со јогурт
8 Д: круша + банана + овес Р: пилешко + батат + младо кромидче + грчки јогурт В: јаболко + амарант / прв пат ми одбива цел оброк > јаболка обожава од прв ден / мн беше нервозна цел ден кенка изгледа се втора тура заби Која ја ранам овие неколку дена се прави прасе буквално, тоа што ќе и се размачка околу уста со рацете го мачка нервозно низ лице и кенка / вчера после ручек беше за во корито за бањање директ - ја не знам тоа како да го измијам освен цела да ја избањам косата и се лепеше ЦЕЛА! Лицето лом! Праат ли вашите вака?
Да, се шљака и мојава особено дур вади заби брца со раце во уста и после се фаќа за уше, па чеша очи и лом цела…
Нема прашак што може да испере ја облакам со онакво како наметка за јадење + ставам силиконско лигавче со преграда и пак бодито доле и хеланките лом
9++ Д: банана, тиква, вишна, овес и цимет Р: палента со путер, спанаќ и жолчка со кисело млеко В: Hipp житарки со јаболко + слива