10 дпо градите еве почнаа баш да ме болат. Се надевам нема да ми дојде утре. Обично ден два пред добивање вака.
Здраво, да ви се придружам и јас девојки 13 дена после трета инсеминација тест негативен, градите ме болеа до вчера, а веќе денеска престанаа, и почна стомакот да ме боли како за доаѓање на менструација па се мислам да ги прекинам утрогестан вагиналетите бидејќи вака се осеќав и претходните месеци без успех Да напоменам 3 години одиме по потешкиот пат за бебе со еден спонтан абортус пред 1 година
пак јас 2дпо - тапите болки престанаа денес, по тоа можам да заклучам дека овулацијата помина и сабајле кога станав имав некоја глупа главоболка, де ме боле, де не ама ми помина и немам друг симптом а и рано е уште. температура - 36,5 се читкаме пак со нов апдејт
Феминки мои денес цело време од лева страна слаби грчеви како при овулација. Ме буни што само левиот дел го осеќам. А градите сеуште многу осетливи.
Дали и пред да добиеш ти било вака? Оти кај мене симтпомите/болките за овулација и болките во ПМС не се исти. А, овие грчеви кај тебе може да сугерираат на нешто доброоо
Прв пат вакви болки пред термин за недобивање. На фоликулометријата ми рече дека во лев јајник имам фоликул со убава големина. И тогаш кога бев чувствував вакви слаби грчеви, тапа болка, само од лева страна. Денес баш ја завршив првата кутија Овунорм, па се мислам од тоа да не ми е ова? Колку сакам да си во право.
Немам искуство со Овунорм, но штом ова првпат го искусуваш - можеби е некаков знак. Сепак, времето ќе покаже. Ако не се лажам, денес си 11дпо. Можеби утре ќе правиш тест? Или не си во план? (извини на ударново прашање, во ред е и да не одговориш )
Да, 11дпо. Прашањето си е досема во ред. ❤️Мислев да правам за викенд. Кога веќе може да се прави тест и кој би требало да земам? Немам купувано досега.
Би ти го препорачала Fruh. Овој тест може да се прави уште 4 дена пред очекуваната менструација, што го прави еден од најдобрите тестови кај нас. Го има во Зегин и цената му е 137 денари. Другите тестови се прават еден ден после доцнење, т.е. на денот кога треба да (не)дојди менструацијата.
Јас да се пријавам, не сакав да отварам форуми и чичко гугл, овие денови за тоа баш не пишев, вчера требаше да ми дојди, но ништо, вчера имав болки менструални но ништо. Градите пред една недела ме наболуваа и жежеа, после престана, минатата недела еден ден цело време лошо со главоболки страшно гадно ми беше. Еве од вчера пак градите ме болат. Ама како одам ме болат. Не се потемнети брадавиците и не знам шо да мислам, ми скисна од негативни тестови, и за тоа да почекам. Бај да веј половинава доле над крстот ме скина, а и имам исцедок многу. А тоа шо денес до 4 кафиња не да ми се спие,ми се плаче.и не знам..
Bradavicite nemora odma da se potemneti , nekade od 5 nedela bremenost uste u 9 si legnuvav pred da NE dobijam nemav apsolutno nikakvi simptomi i promeni vo sporedba so drugi meseci taka da pravi test sabajle i so srekja
Само што пишав, ми почнаа грчевите.. Ништо, бев у вц на тослетна има крв.. Арно тест не сум земала. Ништо ке се дружиме пак..