Дојдов само да честитам на @Angella7 @QueenQ и посебно на @QweenSM која е заслужна за цела позитива на темава! Со лесно девојки, од срце честитки!
Фала ти многу лепото моја, за брзо да не дружиш и ти во труднички - и ќе не дружиш! Незнам дали ме читаше и јас истото го пишев за тетката дека откако почнавме за бебче, скроз ми се порамети, а штом на повеќе девојки вака ни се дешава, ваљда нормално е, штознам?! Инаку, можеш да ги земеш и тие од Зегин ако не ти се чека од али, јас не дека многу ги користев само 5 теста искористив, ама супер ми се покажаа. Ќе биде мила. Дај Боже веднаш да си останиш бремена и тоа дупла среќа ти посакувам, може така? !!! Прими најголеми гушки лепото, фала ти многу за најубавите зборови. Сите ве чекам од темава да се префрлиме групно во труднички и ќе видете дека ќе се случи, имам некое чувство!
@Kate Rina 93 аптекарката ми рече дека му ја смениле паковката. 25мл мери. Очи извадив ама негативен е. @Saba08
E да, овој беше. 25мл можно е да беше ,сум ги помешала брзините Види на светлина дали ќе има линиичка.. Тестот ако можеш сликни го Баш сум ги зачувала. Види колку бледа покажа, а после, 2 ,3 дена бета правев 45 ми беше
Вака и јас не гледам.. Имаш уште еден, направи го сабајле, со прва утринска..ако има нешто,ќе покаже сигурно
Направив уште два теста негативни се,највероватно селф клир дава некоја бледа црта на другите нема ништо,здравје повеќе среќа нареден месец.
Ќе наручам од Али, таман до почеток на мај, макар и малце покасно да стигнат не ми игра улога. Таман тие да стигнат, либето да ми стигне тој период и пуштање во акција. А, дека и регистрација за неколку месеци ќе правиме а и роденден воедно му е , па потајно се надевам дека ќе има нешто т.е убава вест да го изненадим. Ете ја сум си од тој тип што некад си замислувам што и како би изгледало тоа , како би му кажала.
Овулацијата ми помина. односи имавме на 01 вечерта касно и синоќа на 05. според календар овулацијата ми беше на 04 обично ја осеќам имам болни овулации. на 04 имав само како пецкања во јајниците. а сабајлето на 05 кај 4-5 саат ме разбуди болка во јајниците од двете страни нз како да ја опишам како грчеви. и траеше некое време и заспав кога станав не ме болеше веќе, дали тоа беше овулацијата незнам. сега треба да добијам на 18 и сега чекамеее.... || незнам колку имаме шанси дека ќе се фати со односи пред и по овулација
Јас ве чекам тебе и @Bella_Stella, а и сите феминки тука со жар црвени цртки да се пријавите на главна каса
Јас добив Сабајле маж ми ме разбуди за да мерам базална и видовме дека уствари денес ќе добијам, а вчера малку ми се налути ради тестовите (80) што ги направив. Дојде од работа со три цвеќиња и тест Абе пет деца ќе му родам, сите нека личат на него
Јас ќе си почекам уште малку, се мислев утре на 11 дпо да направам и бев до аптека ама не купив, страв ми е некако не знам.. Од симптоми само повремени менструални болки и болка во колкови и кичма, ама не цело време. Исцедок минимален, мокрење исто не така изразено, само еднаш станувам навечер. Најверојатно ќе чекам до сабота или недела за тест.