На 18ти ден од циклус бев на ехо и имав корпус лутеум, докторката претпостави дека сум имала овулација претходниот ден, 17ти ден од циклс. Така да на 30-31ви ден би требало да не добијам, тоа е сабота-недела.
Нема уште многу, можеш петок или сабота да направиш тест сигурно ќе покаже. Ајде сите да се израдуваме
Златна, мене Фрух ми покажа 5 дена пред добивање, така да мислам дека ако има нешто, ќе покаже. Може да си земиш таков и уште утре да направиш и најубаво со прва урина. Имам чувство дека овој е и твој месец, ајде со Господ напред и те чекаме деновиве со најубавите вести.
Знам дека можеби ќе покаже уште утре ако се тестирам, ама многу се плашам од разочарување. Измешани емоции имам после сѐ и најверојатно ќе чекам до ден за добивање, не знам… Фала ви девојки за поддршката! ❤️
@Peanut Butter ајде заедно ќе го гугламе секој симптом дали е early pregnancy related @QweenSM барем мааалку да сум како тебе Квинке јас сум навикната да ја разгледам прво најлошата варијанта. Лош механизам. @Iris-1234 искрено се надевам , ама со моиве хормони all over the place ќе почекам уште малку мислам @Angella7 Ајде здравје следен месец, сега ако не друго олекна малку, бар знаеш дека не си статус кво. Со денови беше во недоумица. Сите се хајпнавме овде. Само без губење надеж фала богу! @Bella_Stella те сфаќам. Џабе ќе ти солам акл да чекаш, ќе биде зајакот на магарето му вели за ушите.... Ќе пробам да дадам сѐ од себе да не направам порано. Ако можеш, пробај и ти.
Јас треба на 20ти да добијам. Ама не се надевам затоа што сме со лош спермограм, така да не ми се верува дека се фатило
Здраво на сите. Секогаш ве читам , но сега решив да пишам и во оваа тема. И јас треба да (НЕ) добијам сабота, недела. Од симптоми имам болки во градите(многу рано ми се појавија, веќе цела недела) понекогаш грчеви како за добивање ,немам исцедок и толку. Тест немам храброст да купам затоа ќе си чекам.
Немој да губиш надеж, никако! И мм беше со лош смермограм па еве веќе сум 7ми месец. Така да секогаш постои надеж.
Zenski da ve prasam edno glupo prasanje koga imate odnosi dali davate do znacenje koja poza ja imate... dali sekogas treba nie da sme odozdola za da ne istece spermata ili kako?? dali posle odnos mora da se lezi... probuvame veke nekoj period i neznam veke na se mislam kako sto treba da pravam
Кај мене не играше улога позата дури и ми беше многу неудобно, на страна свртени, брзински да не го разбудиме малиот и да не не фатат моите Ама зошто да не полежиш, пробај и така. Мислам дека најважно е да уживате во сексот и пробај да ја фатите овулацијата.
Ние на доги го направивме бебето и после секој однос лежев 10тина минути. За течење дали си горе или доле пак тече, тоа што треба си останува внатре.
Не е битна позата воопшто, битно да ја погодите овулацијата. Тоа е битно, тоа прати. Кај нас бидна во поза од која веднаш истече спремата, таа секако ке истече, а сперматозоидите си идат по свој пат. Така да опушти се и не се замарај со пози. Среќно, ти посакувам две цртки