Мене ми дојде. Понадежна не сум била, со позитивен тест за овулација, со маж секој ден во плодни... Не знам кај грешам. Ќе одам да плачам неколку денови, see ya. @SunnyHoney тоа е тоа!
Не грешиш ништо. Едноставно не е дојден моментот да треба да биде. Убави мисли, сила, љубов и ќе си дојде
Опушти се одмори малку сега се празници,немој плачење полошо си правиш,вториот пат 1 година пробуваме и не бидуваше секој месец со плачки беше,додека не се соземав не бидна ништо,само опуштено,знам дека е тешко да се опуштиш,пробај неколку месеци без да правиш тестови без да знаеш кога ти е плоден ден имајте односи секој втор ден.Јас овој месец ако не бидне повеќе не правам тестови за овулација,морам малку да запрам оти преокупација ми се и повеќе ме напнуваат,мораме да се опуштиме и да оставиме на господ.
Да не плачеш!!! Ќе биде, верувај ми, здрава права си! Треба само да се поклопат коцките и ќе си дојде бебка Те гушкам
Јас и ти сме на исти ден со исти позитивен тест за овулација Акцијата може да почне па за две недели заедно да ставиме и тест за бременост овде
Дај боже !!! Среќна сум ко да сум правела тест за бременост, тешко на љубави со мене деновиве . Го чекаме мајското сонце да не огрее Уште сега да си кажам ја на 6 мај (Ѓурѓовден) правам тест.
I mene taka me bolese jajnikot kako so opisuvas celo vreme pred tri cetri dena sega samo od vreme na vreme. Pravev test negativen mi bese, ama pak ke cekam da vidam dali ke dobijam. Za tri dena mi e denot za (ne) dobivanje.
Мене само тој ден ми беше така. Рано беше за било што ама јас да си кажам. Ќе видиме, ти си прва, јас имам уште 8 дена до добивање. Ќе правам тест за 4 дена и едвај чекам