Шести ден од фатена овулација на тест симптоми никакви освен што ми е ептен надуен стомакот. Во саботата и неделата имав кремаст леплив исцедок, вчера и денес скоро ич . Незнам зашто не се надевам многу овој месец али и да не биде со оглед дека после девет месеци од абортусот конечно добивме зелено светло за обиди нема многу да се разочарам (барем така мислам сега) , али затоа ако биде ептен ќе бидам среќна.
Те чекаме со убави две цетки. Исцедокот е можно да е од имплантација. Ти држам среќа Јас си зедов тест денес, но незнам дали ќе го правам, некако се плашам после се што се случи, а еве веќе 6ти ден како ми доцни и на долен веш имам флеки од бел исцедок веќе една недела...
Дај боже!!! На шест дена доцнење веќе можеш да направиш тест ако има нешто ќе покаже . Ајде прави го и разубави ја темава
@AngelOfArh на сестра ми во Систина не и побараа. Она си направи сама и беше повисока. Спомнала као небитно. Во државна ќе ти бараат обавезно
Денес 7 дпо почнаа да ме болат градите и имам некој благички грчави во десниот јајник се надевам дека е добар знак.
Добар е Јас ништо посебно. Така нешто, по малку грчеви, кичма, гради ама исцедоков ме уби денес цел ден. Една машина гаќи напунив
Toa mi lici na dobar simptom polni masina ... A jas pak momentalno pocnuvam da imam bas menstrualni tegobi mislam deka ke dobijam utre. Cel den nitu gradi nitu stomak me bolea ama sega imam grcevi vo stomakot . Izgleda se e bilo od preumornost, i vrtoglavicite i gadenjeto od hemikaliite na rabota. Ama aj ke pocekam da ne se baksuziram
Zdravo devojki i od mene. Denes prv den posle ovulacija, bev na doktor sabajle, maticniot mi kaza deka i dvete jajce kletki se puknati, pa so gospod napred.
4 godini cekame i prv pat se resivme da trgneme po ovoj pat.. Ako ne uspee odime na inseminaciii.. Se nadevam deka nema da ima potreba.. Inaku se e vo red i navistina ne znam do sto moze da e, bashka imav 2 jajce kletki se bese mnogu regularno.. Kako ke gi docekam tie 10 dena lelele
Се ќе помине само деновите после овулација не Сите ќе бидеме мајки еден ден, на овој или оној начин. Важно е да сме сакани, силни и позитивни. Јас сабајлево малку крв од нос, дали е случајно или не, ќе видиме 8 дпо, поминувај брзо
Nema slucajnosti! Ti posakuvam edna siroka nasmevka na liceto najbrzo sto moze, t.e za 10tina dena! ❤
После спонтаниот додека не бевме во обиди ми потрче два пати и затоа не му верувам баш на симптомот. Иначе кога останав трудна ми беше прв симптом, на 10 и 12 дпо ми потече прв пат во живот. Што и да биде тоа е. И тебе ти посакувам успех месецов
Denes den za (ne)dobivanje. Se uste ja nema. Se nadevam nema ni da ja ima vesterkata . Ama do utre sabajle za test ke mi bide vecnost. Toa cekanjeto najmacno bilo. Kako ste vie devojki/zeni? Kako se drzite?
7 ден после овулација и мене сабајлево ми потече малку крв од нос али ја не го сметам за некој симптом пошто уште од мала знаеше вака да ни потече валјда слаби капилари. Стомакот ми е надуен како кога бев бремена 4-ти месец изгледа исто