Јас уште денес и утре сум со чекање, недела е д деј. Стомак подуван, гасови, болки во гради и стомак кои ги имам регулар ги немам, замор ама го препишувам на пролетен замор, апетит... Тест би се правел во вторник еветнуално. Некако лабава ама во исчекување, со оглед на тоа што последниве 6м циклусот ми е каша попара не знам што да очекувам. Ако не успее овој месец закажувам кај Толовски проодност и останати испитувања со ред. А да, ќе мењам и матичен гинеколог. Не осеќам ништо поинакво а пак се осеќам поинаку, што знам, немам некое дефинирано мислење. Со првата бременост кафе не можев да помирисам, кисело ми беше, сега би го сркала со лажица ми се пие нон стоп.
Женииии, 9 дпо. Цртата се појави одма, како што се обојуваше тестот така се појави. Првата слика е после една минута. Втората е после десетина минути. Ваљда не е лажен чим одма даде црта а? @Saba08 ти мора да си тука присутна
Не златна, не е лажен, и мене ми беше ваква едвај видлива. На вториот поубаво се гледа. Многу сум среќна за тебе, честитки лепото. Ах лелее, зимни бебињаааа!
Гледам и јас се радувам,за неколку дена подебели црти. Јас правев сабајле ама незнам дали има или нема,можеби и психата ми прави да има утре ќе правам друг па ќе ви кажам оти од нетрпеније станав во 4 да мочам и во полу сон бев.
Друшки, јас од планина се симнувам до првата лабораторија да проверам бета Чекајте ме барем со 20че да се појавам за некој саат
Ajde barem edna od nas ima pozitivni vesti . Mnogu se raduvam, davaat golema nadez ovie ubavi vesti . So lesno