Девојкииииии @Angella7 @AngelOfArh ви честитам од срцеее.. Новата година да си ја дочекате со полни раце и полни срца.. Ептен ме израдувавте и двете. Да си имате лесни бремености
Така е Бела. Ама дека ја имаше спомнато, па ме копна која е. Дома имам камасутра книга, уште неа да ја простудирам, можда ќе пише некоја погодна поза. Еве инаку со јога почнав, истегнување било многу важно да знаете, за репродуктивнио т систем и една јога поза, ќе ставам слика од неа овде.
Oна најбејзик, ја на грб он од горе, тоа е тоа. Ама да, до моментот е веројатно, ама никогаш досега немавме внимавано на поза и тоа е.
Месецов што доаѓа е твој . Имам такво некое чувство , а знам некогаш да бидам гатачка . Ете на @Angella7 и кажав овој месец ќе чекаме заедно али она подрани пак со тестовите не ме почека да правиме заедно.
Честитки @Angella7 и @AngelOfArh со лесно бременоста. Денес 9 дпо, симптоми од вчера болки во кичма и ниско долу кај јајниците. Вакви болки имав ко бев бремена со син ми, е сега кој да чека уште шест дена, лудило ме фаќа
Честитки @AngelOfArh , да си имаш лесна и школска бременост! @Angella7 сега опушти се и уживај, ииии гали го мешко Ве чекаме и другите да нè израдувате со позитивни тестови овој месец
Леле уште се смеам за тестот, 25 ден го купив бе, 25ден, сестра ми ме зеза дека цела сум била на дедо ни а тој беше многу циција богами. Да имаше друг тој ќе го земев, ама немаше, само овој беше и Шур чек, а нели Шур чек рековме не чини и така јас џапнав еден смешки живи, упатството со тестот врска нема, ама битно е позитивен и втора линија се појави за 10секунди.
И јас со тој од 25ден добив првично бледа црта, навечер, 3 дена пред добивање. Мислев дека е грешка затоа што тестот е евтин Следниот ден пак зедов таков од 25ден по совет на членките тука и плус селф клиар и ги правев истовремено, двата ми дадоа цртки па полудев од среќа