Со доги поза останав бремена јас. @AngelOfArh честитки со лесно. И јас најефтин купив и исто на работа го правев
Spoiler: +18 Ќере спиеше на спална, па да не ја разбудиме станати,набрзинка имавме односи..ич не верував дека ќе се фати тогаш.
Кај мене апсолутно ништо Освен што ми излегоа рогови на чело, а скоро па никогаш не се нафрлам пред циклус. Не знам ама мислам дека ќе си добијам како добро утро за три четири дена
@Angella7 @AngelOfArh честиткии Со лесно да си ја износите бременоста И вие со Квинка повлековте нога, се надевам дека за скоро и другиве членки ќе не израдуваат
Како ве читам во се се пронаоѓам хахах. Ние 4 години се трудиме на сите можни начини ама сеуштр ништо. Денес 7дпо и сите симптоми ми се исти како претходните месеци хаха. Некако ич немам надеж дека може овој месец да се израдувам. Не знам дали ќе можам и тест да направам.. Битен е моментот да се погоди.
Честитки @AngelOfArh, да си имаш лесна бременост. 8дпо, болки во гради и половина. Утре ќе правам тест Ќе прави ли некоја тест утре?
На 10ти или 9ти, добивам на 30-31 ден. Мислам дека можеш да направиш тест уште денес и да не израдуваш сите тука. Имам дома 2 теста од претходниот месец, еден BeSafe еден Laboquick и ми бодат очи, едвај чекам да ги направам
Ајде кај сите шо чекаме нека има 2 црти Мислам ако видам пак негативен тест ке го искршам, стварно ми се смачи