Уште 3 дена до датумот за недобивање. Вчера и денес ми се гади од мирисот на храна сабајлево трчајќи поминав покрај пекарите за до работа. Вака ми било само во бременост али тогаш почна од 7 недела. И кафево го пијам по голтка цел ден... Да видиме што ќе испадне до сабота , ќе играме весело на свадба или ќе отидеме скиснати.
Ne e. Treba dvete crtki da se so ist intenzitet ili T linijata da e pojaka. Prodolzi da pravis testovi. Srekno
Zdravo devojki minatiot mesec se spremavme za inseminacija posto ne bivase dolgo vreme ali ne stignav do tamu nastana biohemiska .. posle nedela dena docnenje si dobiv ciklus i se si bese okej ne ni otidov na maticen cisto da me proveri posto i sestrata kaj sto trebase da pravime inseminacija mi rece deka nema potreba oti brzo zavrsila ne bila visoka betata.Ovoj mesec gi imam bukvalno istite simptomi kako minatiot (ili mislam deka gi imam). Koja e moznosta minatiot mesec biohemiska a ovoj pak da sum trudna .. znam deka vo medicinata 2+2 ne se sekogas 4 ali posto sum so genetski mutacii se plasam da ne utnam od pocetok.najiskreno preisplasena sum sakam utre sabajle da pravam doma test za da ne krevam paniki ako nema nisto .. izvinete na dolgiot i zbunet post ali morav da kazam sto mi se mota niz glava.
8dpo, od simptomi identicni kako sekoj mesec.. Nekako sum beznadezna deka e mozno da vidam pozitiven test posle 10000 negativni.. @QueenQ mislam deka ke se tesime zaedno utre..
На 8 ден од циклус ме фатија болки ко за овулација, трефнавме. Вчера исто ме искина јајник трефнавме . И уште 15 дена до недобивање. Не следам ништо, не бројам денови, ништо. Ај баш ќе видиме. Честитки за сите најубави две цртки на светот.
Другарка ми одма следен месец после биохемиска остана бремена и еве го дечко од скоро две години е. Ако ти касни направи си тест.
Ne mi kasni vo sabotata treba da dojde tetkata .. ali treba da pocnam odma so kleksani ako e pozitiven testot.. toa samo me plasi.. minatiot mesec tolku se ispaniciv i istraumatizirav sto sea se mislam dali da pravam pred ili da cekam da zakasni.