Мене ми е 14 ден од циклус, ми помина овулацијата некаде 9ти ден (пократок ми е циклусот) иначе овој пат со тестови за овулација ја фатив, ама па не сум била на лекар да знам дали имало фоликул или не За време на плодни денови секој ден имавме односи може денес ќе праиме пауза
Фала мила. Овој пат нема ни да бројам дпо и не го листам гугл веќе, само фантомски симптоми ми се дешаваат
Здраво девојки. Утрово направив тест, мислам дека има некоја сенка, но нели за 2 ден доцнење треба да има појака линија? Ма да овој тест ми покажа false positive минатиот месец, па не му верувам.
Денес ми е 9-ти ден од циклусот сеуште не ми е помината овулацијата,за некој ден.Овој месец пробуваме на поинаков начин па ќе видиме што ќе биде не сум толку оптоварена,кога ми е овулација се договоривме секој втор ден да имаме односи со поинакви пози да видиме што ќе биде,ако не бива уште овој месец ќе одиме на инсиминација здравје нареден.
Земи некој друг тест овие имаат такви некој линии што даваат некоја надеж а уствари е негативен,земи би сејф или некој друг тест па ти праќаме среќа утре сабајле и на него да има црта.
Povtori so nekoj drug test, ko da ima nekoja senka ama pak bi rekla ne sum sto posto sigurna. Ti posakuvam sreka i da ne izraduvas ovde.
Земи си Лабо Куик, ако е преефтин точен е. Мене ми покажа одма за 10 секудни. Јас овде не гледам линија, ама на екран ништо не се гледа, вака може и има нешто. Или за сигурност направи си бета, во Биотек е 700ден.
Повтори го утре наутро пак, може сега не била доволно концентрирана мокрачата па затоа не ти покажал, а и ми личи како недосушен тестот. Сликни го пак ако можеш и провери го убаво на светлина.
Девојки негативна бета. Не се разочарав овој месец, како да знаев дека е false positive again. Ајде не бидете тивки, ставајте сликички од позитивни тестови ❤️
Мислам дека јас и ти секогаш во исто време сме. Јас на 15 треба да не добијам, ама ќе видиме? Како си ти?
Близу сме. Јас на 19 очекувам. Еве денес преку крв ми се потврди дека сум овулирала, ми лекна малку. Инаку симптоми ништо, освен градиве како здрвени. Поблизу си ти, имаш нешто симптом?
@QweenSM милаа те прочитав во другата тема Жал ми е многу Те очекувам набрзо да ни се вратиш и знам дека за скоро ќе ти се оствари твојата најголема љубов т. е желба П. С либе дојде, јас идам, ама ете да се каже онака месецов ќе биде со обиди, од нареден турбо