Dobro dojde, sekogas ima mesto za nova clenka. Ovde poveke smea i pozitiva pomalku solzi. Tie dve nedeli se najteski site ovde go znaeme toa. Ama doaga denot. Ti posakuvam da si vidis dve ubavi crtki
Ништо и кај мене, 33ти ден, негативен тест. Изморена сум и ништо не ми значи тоа ајде па следен месец.. не можам веќе.. Не знам и немам сила да останам позитивна. Простете за лошата енергија, само да дадев апдејт.
Ах бе мила, знам колку ти е тешко ама знаеш дека нема предавање. Исплачи се неколку дена и после главата горе и нова борба. Ќе биде, ќе видиш дека ќе се израдуваш
Сите се разочаруваме. Колку било тешко бебе да се направи аман! Секоја емоција е валидна, не е возможно само позитивни да сме кога животов приредува вакви предизвици. Не знам, можеби убаво е и манастири да се посетуваат, молитви да се практикуваат, можеби некои од вас веќе биле. Немоќта е таа која ме револтира. Како да кажам, се трудиш, а нема успех. Јас во вакви моменти не сакам многу контакт со луѓе, особено не со познати. За непознати сеисто. Темава е за секаква енергија. Испукајте се овде, кажете како се осеќате, сѐ е валидно и оправдано. @Bella_Stella ти доцни од стрес или од очекувањето? Што симптоми имаш? @DaisyDoo направи тест?
Бива и јас да се пожалам ?? Вчера позитивен тест за овулација на 9 ден од циклус , а маж не беше дома. Да се надевам дека од неделата нешто ќе биде. Да купам уште тестови да проверам и денес или џабе пари ќе фрлам ?
Јас сум 10дпо. Симптоми слабо. Не се тестирам додека не задоцни за да е се разочарам.. -осеќам движење во стомак (како меурчиња хаха -градите поистакнати вени -затната се што ќе се смени одма го барам дали е ран симптом а знам колку се мали шансите. здравје боже па хормони да правам откако ќе дојде
Nema potreba toj e pozitiven i toa bas pozitiven, test linijata cak pojaka od controlnata. Po pozitiven ne moze da bide. Inaku ima nadez i od nedelata ne se nerviraj pred vreme. Spermatozoidite ziveat do 5 dena vo matkata na zenata.
23 или 24. Фло вика за 8 дена да правам тест. Не можам да сум сигурна зашо последниве 2 месеци циклус скроз се швркна,а до сега тип-топ беше секој месец. ТМИ оти не знам како се става на скриено ова да е, нова сум. немав овулациски исцедок месецов. овие два дена е многу кремав.
Да не правиш нов, тој жар црвен е. Инаку неделата пред два дена, супер си е темпирано. И вечер пак партија. И утре здравје Според мое сфаќање, најубаво е кога неколку дена пред овулација се има односи, и нормално и останатите дена околу. Убав термин сте фатиле, ајде и за две цртки за бременост да пишиш
Фала девојки, борбата станува се потешка секој ден , свесна сум дека тестот е позитивен и дека можеби и веќе настанала овулацијата али ете пак... Дај боже сите што побрзо да пишуваме во Труднички и да се радуваме на бремености. Останува да чекаме до денови за НЕ добивање . Форумов ми стана најдобра другарка. Ве гушкам
@elenaklasik не ми доцни, претходните два пати добив на 31ви па на 36ти ден. Долги циклуси имам, дека со пцос сум и не знам кога би добила. Симптоми скоро па никакви освен често мокрење и многу ретко слаби грчеви во стомак и болка во кичма.