11.68 mi e vrednosta .... Inaku cudni referentni imaa pa i pisav na doktorkata i samo mi rece si imala ovulacija toa znaci rezultatot
Daj boze site taa ubavina da ja docekame. Jas treba da ne dobijam na 28 mi pa zdravi zivi potoa test za bremenost ke sledi
Денес бев да пазатувам и кога се вратив дома почна од носот крв да ми тече,не ми се дешава често, скоро од дете не ми има протечено.
Се надевам дека е од тоа,понеделник ќе одам крвна слика да направам за секој случај.Мерев притисок ми е добар.
Ti posakuvam sreka i da se izraduvate i tuka mislam redno e da povlece noga nekoja od nas za ubavi vesti
Здраво женски, јас сум втор ден менструација, ама крварењето ми е како 4-5 ден, она кога завршува, скоро и да немам. Вчера ми дојде ама оскудно крварев, а ми каснеше 3 дена. Некоја да имала такво искуство? Активни за бебе сме цело време.
Добро утро другарки ! 8 дена после овулација , лицето почна да ми се исфрла ,а секогаш сум имала чисто лице ии деновиве многу ме чешаат градите си викам да не растат . Според она што го читав за цервиксот дека останува високо ако се зачне не сум бремена пошто ми е ниско. Али ајде ќе се надеваме пак ovia fertility вика 5 days until pregnancy test . Како сте вие, Кој е следен за недобивање?
I jas sum 8-9 dpo. Na 28 treba da ne dobijam. Simptomi nikakvi samo povremeno bolki vo jajnicite. Ne se nadevam premnogu za da ne se razocaram. Zdravi zivi i cekam sabota
Јас сум 9-10 дпо немам ништо посебно понекогаш вртоглавици,треба да добијам за 5-6 дена се надевам нема да добијам. @Ceneva @Suze18992 Ви праќам среќа овој месец со позитивен тест да бидете.
Значи колку ве чекам со позитивен тест овде што сте подолго време, едвај ве чекам за да се радуваме заедно! Што да кажам освен имајте си односи, па ќе дојде денот.
Далеку сум од дпо јас и ден за недобивање, ама да ве поддржам сите кои чекате. Со среќа и ова последно чекање да ви биде на сите до една! Јас месецов пауза од Кломифен, така ме советуваше докторката. Планирам да не бројам денови, да не темпирам односи туку спонтано и без притисок да си се гушкаме, сакаме, па што сака нека биде..
Заборавив да пишам... Сонував некој чуден сон се сеќавам само на тоа дека на некоја жена појма неам која у сонот бремена со поголемо стомаче чекаме да клоцне бебето да го видиме. Ако знае некој да тумачи сонови нека повели.