Јас мислам да се напиеш, да не трпиш. Доколку си бремена, сѐ уште е многу рано, имам читано дека во првите недели плодот сам се хранел, не е оформена плацентата, па до него не стигнуваат материите од мајката. Сѐ додека не се потврди бременост, си живееш вообичаено. Со лесно и да се израдуваш наскоро
Не си 100% во право , јаки антибиотици и те како можат да му наштетат на плодчето и треба да се внимава ако се планира бременост.
Треба да добијм утре вечер или задутре сабајле. Вчера мерев базална 36.65, а денес 36.79 (28 ден). Минатиот месец кога мерев секој ден, највисока ми беше 36.62. Температурата падна на 29 ден и добив. Немам никакви симптоми за ништо, освен главата што ме болеше вчера. Да си купам тест а? @Saba08 ти мора да знаеш Дали кај една жена секој циклус е иста температурата? Едит: Пак крв од носот, само овој пат послабо.
12 дпо, ама не ми е 100% утвредна. Се водам според грчевите што ги имав на 16ти ден, точно кога минатиот месец ја утврдив. Ќе одам за кратко по тест.
Istite denovi mil gi pominuvam i jas nikakvi simtomi nemam ovaj pat apsilutno za nisto a i stimulirana sum so clomifen i ovttrele
I jas ja gledam cestitki, ako imas moznost kupi si fruh test od zegin tamu sigurno poubavo ke se gleda vtorata crticka.
Таман за два дена треба\ше да добијам. Фала ви на сите, само убавини Искрено не ми е верно, во шок сум.
Два дена до добивање. Уф, зошто симптомите мора да се слични?? Ме приболуваат јајници, половина, де не ме болат, не знам...вчера како да ми се гадеше ама така ми се случува и пред добивање. Ме маваше филм да не е пак вонматерична. Се молам на Господ да не е Ако пак нешто такво би испаднало, поарно да не се фаќа ич.
О, дааа! Дефинитивно има втора бледа линија, ептееен е бледа, ама забележлива. Повтори по 2 дена тест и повлечи не' сите со тебе! Ти честитам од срце, не знаеш колку се израдував