Со првата бременост пред да направам тест, моите беа на одмор и виделе делфини. Татко ми одма искоментирал дека е за убаво и дека дома ќе ги пречекаат убави вести. Во меѓувреме јас правев тест и отидов да ги изненадам и одма ми кажаа за делфините Ме потсети твојот муабет на ова
Ја полнам темава со други рабити ама морам ова да ви го покажам. Минатата недела ден пред да го сони сонот, мајка ми во ќесенце оставила машки и женски бебешки чорапчиња во кутијата кај што се оставаат даровите. Сега одам и гледам женските чорапки што ги остави мајка ми ставени кај мајка Богородичка. Господ е голем, со негова помош ќе успееме во се. Од се срце и душа ве благословувам сите да си добиете две цртки, да се живи и здрави
За ќерка ми на 21.09.2016 оставив розеви бебешки топлинчиња на икона Богородица. На 21.09.2017 ја родив Сара(термин ми беше 06.10.2017). Уште понекогаш си мислам како можеше така да се погоди но ете има нешто. Назад на темава. Јајников си игра со мене, час ме боли, час ништо....
Ехее, супер е. Баш барав да видам дали си пишала нешто. Поточно, дали имаш правено нов тест, многу сакам да гледам позитивни тестови за бременост
Има ли некој како мене без никакви симптоми за сега. А според апликацијата треба на 24ти да добијам. Иако секогаш ми доцни.
Овој месец немам некои посебни симптоми, 11ти ден дпо кај мене циклусот е на долги релации.. треба да НЕдобијам за 11 дена па се мислам дали да направам тест порано бидеќи овој месец бев на кломифен и темпирани односи
Кој ден си после овулација? Фрух тестот покажува дури и од 4 дена пред да добиеш. Значи, можеш да го направиш на четвртиот ден пред очекуваната менструација. Среќно
Хммм.. Малку ми е чудно, оти лутеалната фаза трае 12-14 дена. А, вака по твојава пресметка иде 22 дена. Да не имаш доцна овулација? Или пак едноставно кај тебе лутеалната е подолга (ако е можно). На кој ден од циклус ти беше овулација? Во секој случај, те чекаме со нов апдејт
Денес правев тест, негативен. Ме уплаши мајка ми детенцето што го чува има варичела а јас не знам дали имам прележано....па начелно ради тоа направив. Да знам дали да испитувам антитела.
Почекај да ти доцни. Јас имав негативен тест на 26ти ден, а бев бремена. Инаку ми доаѓа на 26-27-28 дена.
Ќе почекам секако... Правев само за да видам дали да се тестирам со време за антитела, ама ќе почекаме и за тоа .
Бидеќи бев на кломифен имав порано овулација и бев со стоп инекција затоа овулацијата ми беше на почеток и сега имам доста денови за циклус
Ахааа, епа во ред чим е така. Ми падна малку чудно, па затоа прашав. Ти пуштам среќа и гушки! Навивам за 2 црткиии