Денови после овулација = two weeks wait

Дискусија во 'Бременост' започната од *Лаванда*, 26 октомври 2021.

1. elenaklasik

elenaklasik Популарен член

Се зачлени на:
    1 јануари 2010
    Пораки:
    4.943
    Допаѓања:
    12.146
    Затоа ти си така борбена. До овенот било :D, немој да ми речеш дека и виткана коса имаш. :D
    Те прашав за знакот, бидејќи ѕвездите годинава ќе се наклонети кон некои знаци. И овенот беше во нив. Продолжи со борбеноста, се исплаќа секогаш. :sun:

На Bejb15 и Angella7 им се допаѓа ова.
  2. Bella_Stella

Bella_Stella Форумски идол

Се зачлени на:
    18 декември 2017
    Пораки:
    7.703
    Допаѓања:
    21.373
    Браво @Angella7 супер вести се ова! Да си добиеш сега зелено светло за што поскоро да си почнете и да биде трета среќичка!

Апдејт од мене, месецов си терам без стимулации иако требаше да земам Кломифен, решив да одморам. Утре сум на преглед да видиме дали имало/ќе има овулација месецов. Ако нема позитивен исход следен месец планирам да пробам Летрозол, то ест да и спомнам на докторката утре за него. Можеби поубаво ќе реагирам него на Кломифен. И тоа, ве чекам со позитивни тестови. Нешто подзаспавте. :P

На ivance.., IRBBB, Thinkerbell. и 5 други им се допаѓа ова.
  3. Angella7

Angella7 Истакнат член

Се зачлени на:
    29 март 2021
    Пораки:
    1.786
    Допаѓања:
    3.337
    Тоооо ај нек се угоде, тоа го чекав. Се си викам планетиве ме утепаа. Немам пуцвал виткана коса, имам коса што мораш да ја исфенираш или довиткаш за да личи на нешто. До газот ми е иначе :)
    Ај нека ни бидат врсничиња :inlove:

На Bella_Stella и elenaklasik им се допаѓа ова.
  4. DaisyDoo

DaisyDoo Популарен член

Се зачлени на:
    26 октомври 2021
    Пораки:
    2.307
    Допаѓања:
    11.714
    Мене 4 дена ми доцни. Сеа праев тест, негативен излезе. А колку се надевав еден Господ знае.
    Не ми се верува дека во декември овде пишував по темава "ајде нова година, нови убавини, нови надежи", (пошо во 2021ва не бидна) во јануари мислев февруари ќе биде, во февруари мислев март ќе биде, еве го јули и август ќе дојде... Кое лажење си го удрив месеци месеци наназад. Крај има ли.
    И сега хормони да испитувам за доцнењево? Што да правам? На ехо да одам?

Стварно извинете за негативноста што ја сеам, ама потклекнувам веќе.

На IronLady и Viktorijaaa5 им се допаѓа ова.
  5. Ceneva

Ceneva Популарен член

Се зачлени на:
    27 ноември 2020
    Пораки:
    4.990
    Допаѓања:
    8.462
    Duso site imame takvi momenti ama zatoa sme nie tuka da te podrzime i da ti dademe sila. Inaku koga posleden pat pravese hormoni zar ne bese skoro? Pojdi na eho da ti bide mirna dusata. I nema otkazuvanje. Ne sekogas nestata odat po nasiot plan. Izgleda treba da prestaneme da planirame, sega ke se sluci, pa posle ne be sega ke bidne i na kraj planot nas so toj na gospod ne se sovpaga. Site si imame pat koj treba da go izodime, jas taka mislam deka ni e zapisano. Ama ke bide veruvaj mi i ima da bideme najdobrite verzii od nas za majki. Te guskam i ti pustam sila za borba ponatamu.

На DaisyDoo и Bella_Stella им се допаѓа ова.
  6. Ceneva

Ceneva Популарен член

Се зачлени на:
    27 ноември 2020
    Пораки:
    4.990
    Допаѓања:
    8.462
    Vaka pozitivna da si ostanes i ti posakuvam sto poskoro da ti se ostvari sonot za koj site ovde zapekavme. I dogodina polni race ljubov da imas.

На Angella7 му/ѝ се допаѓа ова.
  7. Bejb15

Bejb15 Популарен член

Се зачлени на:
    28 октомври 2016
    Пораки:
    1.580
    Допаѓања:
    1.277
    Истото лани ми се случи никогаш не ми доцнело и оп ми доцни дури бев убедена дека сум бремена кога направив тест негативен испаничив вртам кај докторката. После некој ден добив, можеш да одиш да те погледне на ехо. И нормално е да има промени во расположението, некогаш си поборбен некогаш емотивен. Важно на крајот на денот да знаеш дека нема да се откажеш и овие моменти да ги прифатиш како нормални. Од утре со нови позитивни мисли, има чудо од приказни на форумот кои ќе те натераат да веруваш и во невозможното.

На DaisyDoo, Bella_Stella и Ceneva им се допаѓа ова.
  8. Bella_Stella

Се зачлени на:
    18 декември 2017
    Пораки:
    7.703
    Допаѓања:
    21.373
    Кои се Еленке тие знаци, може еднаш во животот ќе реши да ми биде наклонет универзумот?! :^) :D
    П.с. Како си ти, расте ли меше? :sun:

На Viktorijaaa5, QweenSM, elenaklasik и 2 други им се допаѓа ова.
  9. АнаМаријаД

АнаМаријаД Популарен член

Се зачлени на:
    15 март 2017
    Пораки:
    1.704
    Допаѓања:
    4.531
    Аа и јас сакам да знам за кои знации :inlove:

На elenaklasik, Suze18992 и Bella_Stella им се допаѓа ова.
  10. DaisyDoo

DaisyDoo Популарен член

Се зачлени на:
    26 октомври 2021
    Пораки:
    2.307
    Допаѓања:
    11.714
    :l::l::hug::hug:
    Фала ви жени многумногу.

На Ceneva му/ѝ се допаѓа ова.
  11. elenaklasik

Се зачлени на:
    1 јануари 2010
    Пораки:
    4.943
    Допаѓања:
    12.146
    Плодна година особено за бебе е за знаците Рак, Стрелец, Шкорпија исто добра година за нив за имање бебе. Овие три беа спомнати за проширување семејство. Секако се важи исто и ако ви се подзнаци. Лавот ќе биде под заштита на Јупитер од опасности, Овенот ќе има напредок и во работно поле и Риби се оваа година среќлии, бидејќи Јупитер е во знак на Риби до ноември. Секако има влијание во наталната карта во која куќа ви е Јупитер, таму ќе имате можности повеќе.
    Инаку за мене да ви кажам. Јас сум Лав, маж ми Стрелец. Во 2019та година за целата година Стрелците беа наведени како среќлии, бидејќи Јупитер беше во знакот на Стрелец, башка и оваа планета е главна за овој знак. Стрелецот е огнен знак заедно со Лав и Овен, и штом Јупитер носеше просперитет за него, носеше и за другиве огнени знаци. И пишуваше исто вака за семејство ќе имаат шанса, за новороденче. И погодете што?
    Таа година забременав и се` убаво си помина. И положив за кола, маж ми доби од работа можност за патување. Навистина имаше врска поставеноста на планетата и целата шанса шо ја имавме. И веќе декември премина во Јарец, јас 2020та си го родив син ми. Ама за нас беше стварно среќна година и Јупитер уба работа нѝ заврши.
    Ете едно астролошко објаснување :coffee: Кажете сега дали сте во некој знак, кога веќе јас се изнапишав вака :D
    И ќе дојде девојки и за вас среќниот момент (fingers)
    Сега во чест на Јупитер, еве една прекрасна композиција, ама слушајте до крај. Бела, се чуваме, па сега здравје Боже да биде се во ред.

На Campanula, Lostinparadise, Ceneva и 5 други им се допаѓа ова.
  12. Bella_Stella

Се зачлени на:
    18 декември 2017
    Пораки:
    7.703
    Допаѓања:
    21.373
    Хахах од толку знаци ни знак ни подзнак не ми е во тие. Близнак со подзнак Девица сум. :D Ниту на маж ми му е, он е дупла Вага. :) Како и да е, не верувам нешто премногу во астрологија, ама нека носи среќа униветзумот кај сите :)

На Viktorijaaa5, medena147 и elenaklasik им се допаѓа ова.
  13. QweenSM

QweenSM Форумски идол

Се зачлени на:
    18 декември 2013
    Пораки:
    5.465
    Допаѓања:
    35.097
    И јас сум Овен и сега се преизнарадував :inlove:

Не дека е се точно ама кога се работи за бебе, веќе во сѐ почнав да верувам само да го добијам.:lol:

На Lostinparadise, IronLady, Viktorijaaa5 и 2 други им се допаѓа ова.
  14. medena147

medena147 Популарен член

Се зачлени на:
    27 април 2018
    Пораки:
    1.258
    Допаѓања:
    1.883
    И јас сум Близнак и подзнак Девица :D

На АнаМаријаД и Bella_Stella им се допаѓа ова.
  15. elenaklasik

Се зачлени на:
    1 јануари 2010
    Пораки:
    4.943
    Допаѓања:
    12.146
    https://www.vecer.press/астролог-зоран-крстевски-во-2022-нe-очекув/
    еве за секој знак. Подолу во текстот побарај за твојот знак има опис. Не дека премногу и јас се потпирам на астрологија, ама некогаш сфаќам дека некои состојби се повлечени од поставеноста на планети. Некогаш стварно имаме среќа некоја, убав период, или пак сме имале шанси ама сме ги пропуштиле.Секако животов е наш избор.
    Нјаважно е човек да е упорен, па она што го сака и ќе го добие. Кај некого на една работа му оди полесно, кај друг поинаку.

На АнаМаријаД и Bella_Stella им се допаѓа ова.
  16. АнаМаријаД

АнаМаријаД Популарен член

Се зачлени на:
    15 март 2017
    Пораки:
    1.704
    Допаѓања:
    4.531
    Јас сум Риби со подзнак Овен :D

На elenaklasik му/ѝ се допаѓа ова.
  17. Bella_Stella

Се зачлени на:
    18 декември 2017
    Пораки:
    7.703
    Допаѓања:
    21.373
    Замисли астрологијата утнала. :o :D Ти си галиш мешко, ти е гајле. :inlove:

18. Ceneva

Ceneva Популарен член

Се зачлени на:
    27 ноември 2020
    Пораки:
    4.990
    Допаѓања:
    8.462
    Jas dupla skorpija ... Uhuuu mozebi bliznaci a :D. Ma i edno da e samo da se vsadi vo mesko kaj mene :)

На elenaklasik, Poppy.Seed и АнаМаријаД им се допаѓа ова.
  19. flower55555

flower55555 Популарен член

Се зачлени на:
    3 октомври 2017
    Пораки:
    2.690
    Допаѓања:
    5.019
    Јас сум Риби, мм Стрелец ајде нека биди точно пишаното(fingers)
    5 дпо , се надевам дека ке се израдуваме месецов. Верувам јас во вакви работи и во соништа исто, досега ми имаат претскажано доста работи и месецов имав некои соништа па сега дали е вистина или од психата ми е ќе видиме.
    Со среќа на сите (fingers):l:

На Ceneva, elenaklasik и АнаМаријаД им се допаѓа ова.
  20. Bebce1

Bebce1 Популарен член

Се зачлени на:
    7 март 2020
    Пораки:
    1.528
    Допаѓања:
    6.514
    Јас сум рак, бебче уште нема.. Ама има време до нова година :D :D

На elenaklasik му/ѝ се допаѓа ова.