@blablaabla @Anomis11 @DaisyDoo лелелеле колку прекрасни вести!!! Ајде да се чистиме од групата сите.. Честиткии, галите меше и уживајте во бременоста
Со цел мој страв девојчиња ви кажувам дека сум 2дпо . Ајде со Господ напред Не се надевам ич овој месец, не дека е прв, туку не бевме ептен вредни. Ни се случија некои невкусни приватни работи ама помина. Можеби и ќе има нешто, ќе ви кажам здравје за 2 неделииии. Вие девојчиња со позитивни тестови - се надевам ќе нѐ повлечете повеќето од нас на темава со вас во труднички, ве гушкам! Не мислев дека пак ќе се најдам во темава, пак чекања, пак овулации, пак тестови.. ама тоа е живот. Мораме да бидеме силни и истрајни, само тогаш ќе ја зграпчиме целта.
@Bella_Stella мила утре ти беше прегледот нели Пиши ни обавезно како помина, ти ја пуштам целата среќа на свет, и дај Боже и 2 срценца да си чуеш.
Утре е мила да. Ќе ви пишам обавезно. Инаку мислам дека едно срценце е, ама нека ми биде живо и здраво доволно ми е. На преглед пред една недела имаше само еден сакус, не знам дали тоа има некаква врска, не ми е баш јасно како оди тоа.. Фала што ме помисли.
Само да ви биде живо, здраво и благословено од Бога, другото ништо не е битно. Ти посакувам само среќа и на пролет со полни раце
Извинете што се вмешувам у муабет. Кога бев кај матичната она виде само сакус , после во Ремедика докторката виде едно ембрионче барајќи ја плацентата го најде второто. Се е можно стискам палци се да е во ред само дали едно или две не е толку битно.
Фала ти, да се врати и кај тебе што поскоро. Така е, и мене воопшто не ми е важно дали е едно или две, важно ми е само се да биде во ред.
Си слушнавме срценце девојки. Едно е, нека ми чука силно и нека биде здраво само. Докторката рече дека сѐ изгледа одлично моментално.. Јас уште мислам дека сонувам…
Живеј го сонот,уживај! Уживај секој ден и опушти се,ќе биде се добро како што е и моментално. Многу ми е милоо Честитки
Нека чука најсилно овој пат ќе биде се добро ќе видиш има едно ангелче на небото што ќе ве чува гали мешко и уживај во бременоста те гушкам
Само да можам да му кажам колку ја израдува мама, а и нас тетките Многу сакам слики од ехо. Сите трудници што ги знам задолжително ми ги праќаат после секое ехо