Nie si bevme aktivni ushte vo crni rani,go zemav si dojde posle 15 dena i taman na plodni denovi jas skros opustena bev,imam i proziren iscedok bolka vo jajnicite i me fati vo tesno,mi vika duso eve pravime bebe.sama mu rekov deka od mene ima zeleni svetlo,samo da sum max opustena i da ne mislam na toa(imam strav zaradi 1 spontan). Pa sega ke si bideme aktivni denovive pa kke vidime za 2 nedeli shto kje bide
Fala mila Iako ne se nadevam premnogu, gi imam site simptomi kako za dobivanje. Samo razlika e toa sto ovie dva dena mi e macno vo zeludnikot i nisto ne mi e slatko sto i da jadam. Utre ako ne dobijam ke napravam test od sabajle. Da si bidam na cisto. Ako nema dve crti borbata prodolzuva
Направи ли? Јас немам што да кажам. Немам нешто посебно да ми се случува. Чат-пат имам менструални болки, кичма, исцедок, гради.. Не знам ни кога беше овулацијата ни кога треба да добијам. Ваљда за 5-6 дена. Сакам денес да купам тест и утре да направам. Му кажувам на маж ми сабајле и ми вика "Ајдеее идемо опет, гледаш црта?, има црта?, ало мамо има бледа црта на тестот, тато ти пратив слика ај види дали гледаш црта" Е тоа е.
Napraviv mila. Eve go. Mnogu rano ja fativ betata mi e 81. Za dva dena ke povtoram beta pa so gospod napred za dve nedeli na eho . Ke ve izvesuvam za se sto ke se desava ponatamu. I site da si docekate. Jas uste sum vo sok i so rezerva.
Многу убави вести!! Ваква позитива како тебе многу значеше во темава. Со лесно и дај Боже живо и здраво бебе да си гушнеш
Fala mnogu mila. Mi znacat tvoite zborovi. A ovaa pozitiva ke ve druzi pak i ponatamu. Ne si gi ostavam jas druskite sto me bodrea i mene.
Ovoj ciklus ama ne se zamarav ic ako mi veruvate. Nitu merev bazalna nitu sledev iscedok. Ama bas nisto. Samo si uzivav so libeto, poimot pravenje bebe ne go ni spomnav. A i da bidam iskrena ne ni veruvav deka ke pokaze pozitivno na testot. Gi imam site simptomi kako za dobivanje, samo razlika osetliv zeludnik imam i se sto jadam ne mi e slatko. Taka mi se gadi po malku. I drugo stomakot me boli mnogu nisko dolu sto nekako mislam deka mi e porazlicno. Gradite do dusa prestanaa da me bolat. Samo osetlivi bradavici imam. Toa e. Tocno zbunuvacki i indenticni simptomi kako za dobivanje.
Fala vi na site. Site sto ste vo iscekuvanje da si docekate. I samo opusteno toa e moj sovet. Koga najmalku se zamarav bidna.