мене ми дојде тек ми пробива, плус правев тест негативен испадна . прв пат од 4 бремености да не останам трудна од прва. со сите беше плукни залепи буквално хахах .
Mnogu mi e zal. Ama ke dojdat i tvoite 5 min mila. Samo hrabro napred. I vo skoro vreme da gi vidis posakuvanite dve crtki.
Фала ти мила. тебе со лесно до крај . да уживаш во бременоста оти лета бргу мислиш девет месеци се многу ама мн бргу минат. мене со ќерками мн бргу ми помина. еве ја сега двеипол години е веќе сега работиме за братче или сестри нема откажување
Segde isponapisav i ovde ke napisam .. pusta netrpelivost znam mozi ne e bas za ova tema .. ama i tuka e aktivno gledam ... epa na 4ti sept mi zavrsi .. 5ti odmarav i od 6ti natamu sekoj den nezastiten odnos so svrsuvanje vnatre ... taka se do 14ti ... posleden den od visoki sansi za zabremenuvanje a na 13ti PlOdEn spored app so si ja imam na tell .. e sea .. na 27mi treba da NE dobijam Ama veke od 15ti osekam se nekoi blagi bolki de ednio jajnik de drugio ... de malce pogore kaj so e slepo crevo de od drugata strana ... vcera imav mnoogu gasovi ... denes nekako gi nemam bas tolku .nekakvo iskustvo ?? .. sansite se golemi .. ama mn sum nestrpliva .. planiram den pred da mi kasni da napram test... Edvaj cekam mn sum vozbudena .. od edna strana si velam nema nishto da bidi za posle da ne se razocaram a od druga strana sozz .. imam nadez .. ito bajagi ... nz soda mislam site ve sakam site da si docekate 2 crtki ... Se nadevam ijas ke go vidam pozitivniot rezultat drugiot ponedelnik ..
Opusti se malku i pocekaj rano e za bilo kakov simtom. Pocekaj da ti zadocni pa napravi test. Ti ja pistam seta sreka da si vidis dve crtki.
Ми треба малку инфо од вас девојки што сте пресно со две цртки. Требаше да добијам вчера, но сеуште ништо нема. Премногу болни гради имам и стандард менструални болки во јајници и половината. Никогаш не ми доцнело ама се плашам да направам тест да не се разочарам Осеќам како да во секој момент ми дојде но ништо... Овој месец не ја ни сетив овулацијата (обично знам кога ми е точно имам правено тестови а и секогаш кога имам ги имам истите болки). Односи со мм имавме баш тој ден и два дена потоа... Не знам дали да правам или да чекам уште некој ден
Исти симптоми и јас имав,како да ке добијам секој момент и ништо,и оп две цртки. Јас мислам чим ти касни веке можеш да направиш тест,со среќа
Ааа забораив да кажам градите не да ме болеа ме корнеа значи,и половината исто нонстоп и во јајници и долниот дел на стомакот болки исто како да ке добијам. Ајде прави и те чекаме со позитивни вестии
Napravi slobodno. Jas gi imam istite sumptomi pa ete pozitiven dobiv denes. A isto neznam koga mi bese ovulacijata. Ne ja osetiv. A i ne ocekuvav da vidam pozitiven iskreno. Pustam sreka da mi se pridruzis.
Абееее честитки и со лесно нека ти биде, уживај и радувај се Честитки и тебе и со лесно Сакам вакви денови кога овде е со позитивни тестови и радости Убав понеделник девојки ја развеселивте темата