Да си направиш утре обавезно,мене кичмата ме откорна од болење во тие two weeks wait, и тестот беше позитивен. Никогаш порано пред добивање не ме болела кичма така. Пуштај утре еден тест да блесне со две цртки
Haha. Ajde ke kupis nov. I te cekame so ubavi vesti I mene me boli kicma i stomakot nisko dolu onaka tapa bolka. No i mnogu mi se gadi mene i imam gasovi i kiselini
јас утре спрема мојот тракер сум 4 недели и 5 дена,. кога е најповолно за преглед што мислите?наредна недела? се имам заборавено како и што...
И јас не знам кој дпо сум, на први ми доаѓа овие два месеца. И ја иам болки у кичма а и еве од сабајле некако ме буцка у матката не у јајници...
Hm, posle kolku vreme se pojavi evaporaciskata crta. Jas do sega sto imam praveno testovi nikogas mi se nema odposle pojaveno. Inaku koga treba da nedobies?
Одма се појави. Прво изгледаше на нормална само бледа (или мене така ми се гледаше) па после 5-6 минути видов дека не е нормална. Треба да добијам за 3-4 дена.
Јас ептен му верувам на овие тестови што многу не ми е верно да е евапорациска линија мила , и дај Боже да сум во право
Јас мислам дека ќе се израдуваш Ептен сум рано јас мила, 5дпо Симптоми никакви и нормално дека нема да имам, прерано е. Незнам ич не се надевам некако. Се мислам дека нема шанса да бидне за толку брзо, а од друга страна си велам па од каде знаеш, може ќе бидне Почнав да пијам метил фолат, б12 и аспирин, тоа е апдејт за мене мила