Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Денови после овулација = two weeks wait

Дискусија во 'Бременост' започната од *Лаванда*, 26 октомври 2021.

1. Flooora96

Flooora96 Истакнат член

Се зачлени на:
    3 јануари 2021
    Пораки:
    757
    Допаѓања:
    629
    Пред 3 дена осетив буцкање у матката не у јајниците. Од синоќа почнаа градиве минимааално да ме болат и брадавиците. Друго ништо.

На Luminary му/ѝ се допаѓа ова.
  2. Cherry blossom89

Cherry blossom89 Популарен член

Се зачлени на:
    5 април 2020
    Пораки:
    1.923
    Допаѓања:
    10.682
    Емоцииве ми се :yawn: |( ништо не ми се прави деновиве, едвај се терам да работам (facepalm) ај да добијам и да ми олесни, па да повторам Пап и брисеви, ме чекаат трчканици како и секогаш |(

Сончева Сабота грлс :sun:

На fana и Flooora96 им се допаѓа ова.
  3. Tsukinory

Tsukinory Популарен член

Се зачлени на:
    13 јануари 2019
    Пораки:
    1.103
    Допаѓања:
    5.864
    6 дпо а и два дена пред денес осеќам тапа болка во јајници некоја подуеност и тегнење а и болка во кичма. Не ми се верува да сме го трефнале од прва. За првото ни требаше 2 год. Вака не ме болело пред мензис олку рано.:?:

4. girl2

girl2 Истакнат член

Се зачлени на:
    9 август 2013
    Пораки:
    167
    Допаѓања:
    243
    Neznam so da recam mene za dva dena treba da ne mi dojdi vcera pravev test 10 dena posle nezastiteniot odnos.. ali negativen ... pak ima nadez ..ali trebase dasi pocekam dami kasni .. ke vidime ...
    Vcera osekav nekoja bolka dolu vo stomakot ko da ke mi dojdi ... denes ja nemam taa bolka .. ali nikogass ne me boli stomak pred da dobijam .. me boli vtoriot den koke dobijam i tretiot itoa nenormalni bolki ...
    Obicno pred .... gradite me bolat ovoj pat bradavicite kako damise po osetlivi samo ... drug simptom nema mada seuste e rano .. toa e ostanuva dasi pocekam uste dva dena
    :):wasntme:

На Tsukinory му/ѝ се допаѓа ова.
  5. Ceneva

Ceneva Популарен член

Се зачлени на:
    27 ноември 2020
    Пораки:
    4.660
    Допаѓања:
    7.945
    Sekogas ima nadez mila. Pustam sreka , ama pocekaj da ti zadocni. Toa ti e sovet od mene. (fingers):hug::l:

На girl2 му/ѝ се допаѓа ова.
  6. Ceneva

Ceneva Популарен член

Се зачлени на:
    27 ноември 2020
    Пораки:
    4.660
    Допаѓања:
    7.945
    Tuuu a bas se nadevav deka ke ima nesto. Ama ke bide vo skoro vreme veruvam i te blagoslovuvam :hug::l:

На girl2 и Angella7 им се допаѓа ова.
  7. Flooora96

Flooora96 Истакнат член

Се зачлени на:
    3 јануари 2021
    Пораки:
    757
    Допаѓања:
    629
    Девојки, на 1ви ми дојде минатиот циклус. Градиве почнаа да ме болат од некни, брадавиците ме болат. Се туширав сега не беше ни жешка толку водата колку шо ми сметаше на градите. Синоќа имав кисели а денес некако ми тежи главата, осеќам тежина некоја, жештина, и како да ми стое да повратам, не убаво ич.. Многу е рано симптоми да барам нели?

8. blablaabla

blablaabla Истакнат член

Се зачлени на:
    12 март 2013
    Пораки:
    508
    Допаѓања:
    795
    Jas mislam deka e rano za simptomi, se nadevam i ti posakuvam da si vidis dve crticki, voedno simptomite za dobivanje i bremenost se slicni taka daa nadez mora da ima :l:

На Flooora96 му/ѝ се допаѓа ова.
  9. QweenSM

QweenSM Форумски идол

Се зачлени на:
    18 декември 2013
    Пораки:
    5.023
    Допаѓања:
    33.879
    Како сте ми, девојчиња? :hug:

Има една новост што направив; си купив тест за бременост:$. Собрав сили и си купив.. е сега кога ќе го искористам, незнам. Недела ми е ден за (не)добивање, тест може да направам ден пред добивање или пак самата ден - ќе видам :$(fingers):sun::sun:
    Малку се понатажив кога пак почна истиот ритуал од пред неколку месеци, де тестови, де дпо, де ова-она.. сѐ по тешко ми е како ми се ближи терминот што ми беше, во Декември.
    Ама ајдееее, овде сме за да се подржиме една со друга и заедно да стигниме до двете жар цртички:inlove::inlove:!

@Cherry blossom89 @Angella7 @Tsukinory @Luminary како сте ми, млади дами?:inlove::inlove: До кај сте, имате ли уште некој симптом?(fingers)

На GirlRose, Flooora96, Luminary и 9 други им се допаѓа ова.
  10. Angella7

Angella7 Истакнат член

Се зачлени на:
    29 март 2021
    Пораки:
    1.769
    Допаѓања:
    3.286
    Охоо јас добив, 5ти ден денес. Сакам да закажам едно ехо накај 12 ден да видам фоликули зошто овој месец ми беше сомнителна овулацијата. А и веќе два месеци не ми брцнале сонда, почна да ми фали :rofl:
    Одам на дерматолог за ботокс, легнувам на столот во ординација и се чудам зошто сум облечена :rofl::rofl::rofl: Кога ми текна како луда се смеев.

На Cherry blossom89, Viktorijaaa5, sheis и 9 други им се допаѓа ова.
  11. fana

fana Форумски идол

Се зачлени на:
    7 август 2012
    Пораки:
    16.505
    Допаѓања:
    113.985
    УРЛАМ !
    :rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl:

На Viktorijaaa5, Rose21, Angella7 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  12. Iris-1234

Iris-1234 Популарен член

Се зачлени на:
    6 август 2021
    Пораки:
    5.834
    Допаѓања:
    11.788
    Умирам од тебе:rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl:

На Rose21, Angella7 и fana им се допаѓа ова.
  13. Ceneva

Ceneva Популарен член

Се зачлени на:
    27 ноември 2020
    Пораки:
    4.660
    Допаѓања:
    7.945
    :D:rofl: Carica si zimi se. :l:

На Rose21, Suze18992 и Angella7 им се допаѓа ова.
  14. Angella7

Angella7 Истакнат член

Се зачлени на:
    29 март 2021
    Пораки:
    1.769
    Допаѓања:
    3.286
    Замислете да тргнев да се соблакам :rofl::rofl::rofl: Лапај си гратис ботоксче :makeup:

На QweenSM, elenaklasik, Cherry blossom89 и 10 други им се допаѓа ова.
  15. Tsukinory

Tsukinory Популарен член

Се зачлени на:
    13 јануари 2019
    Пораки:
    1.103
    Допаѓања:
    5.864
    @Angella7 навика... :D

Со првата бременост толку компликации нема кој не ме прегледа и не брцна рака. Се осеќав ко крава пред телење. :lol:

Јас 9ти ден по овулација. Некоја вицкаста болка во јајници која се истакнува повеќе со замор. На спиење се здрвувам како со ластик да ми се оптегнати. Вака ме болело на ден на добивање. Чудно, или сме успешни во мисијата или успешно од сам старт забегав со паметот. :?:

На Bebence29 и Angella7 им се допаѓа ова.
  16. Dzoka

Dzoka Истакнат член

Се зачлени на:
    19 јуни 2022
    Пораки:
    187
    Допаѓања:
    169
    Само да ве информирам дека денес 14 дпиуи - негативен тест.

17. Bebence29

Bebence29 Популарен член

Се зачлени на:
    30 јануари 2020
    Пораки:
    1.043
    Допаѓања:
    925
    и мене ми е недела ден за недобивање,тест ќе си купам во понеделник после работа имам болки во стомакот ќе чекам да видам дали ќе ме скокне

18. Cherry blossom89

Се зачлени на:
    5 април 2020
    Пораки:
    1.923
    Допаѓања:
    10.682

"Омилениот" збор > добив (facepalm) |( 3ти ден ми е денес :|
    А како сум..па како да би била, очајно :x си продолжувам со доктори и разно разни испитувања |( и го чекам денот кога ќе ме огрее и мене сонце, ако воопшто дојде тој ден :sun:

19. Suze18992

Suze18992 Истакнат член

Се зачлени на:
    7 март 2020
    Пораки:
    1.121
    Допаѓања:
    1.594
    Како тоа воопшто ако дојде ??? Секако дека ќе дојде нема разочарување знам колку е тежок патот али нема откажување!!! Направи ги сите потребни испитувања па и непотребни ако треба и ти и маж и вашето сонце ќе изгрее.

На Cherry blossom89 му/ѝ се допаѓа ова.
  20. Cherry blossom89

Се зачлени на:
    5 април 2020
    Пораки:
    1.923
    Допаѓања:
    10.682
    Фала мила на убавите зборови, се трудам и јас мах што можам да сум и позитивна и борбена ама ете, после толку години си имам периоди на падови :( што е до мене, се ќе направам, па ќе видиме резултат..
    Ги почнав смоквите во маслиново, на почетокот гаднички ама ги навикнав, сеа нормално си ги јадам, само нека вродат со резултат :sun:

Гушки мама до тебе и сонцата :hug:

На Suze18992 му/ѝ се допаѓа ова.