Кога те читам исто како јас да сум пишувала.. 7 дена до недобивање и еден незаштитен однос. Се обидуваме за бебе и сите месеци претходно броев денови, запишував незаштитени односи, се трудевме секој втор ден и ништо.. месецов само еден однос и денес отворив да ве читам па преброив дека сум 7 дена до недобивање... ти праќам среќа па да видиме 2 цртки заедно за една недела!
Cestitki mila so lesno neka ti e i dobro dojde vo klubot idni mamicki. I ajde sega site drugi sto ste vo iscekuvanje da ni se pridruzite sto pobrzo.
@Luminary честитки милаааа На мене на My calendar ми вика 1 ден доцне, на фло вика можно е да дојде денес. Градите пред два дена почнаа да ме болат, и подуена сум а и чат пат јајнициве ме болат. Се дешава да ми закасне така да не се надевам баш..
Zdravo devojki , posledna menstruacija 14.10. Imavme obid za bebence na 18,19 i 23 i 24. Ovulacija bi trebalo da bide na 29.10. Bolka vo gradite osekam od 31 , znam deka e rano za simptomi na bremenost , dali ako pocnaa menstrualnite simptomi znaci deka nema bremenost, data za ne dobivanje mi e na 12.11.
Zdravo i jas sum tuka nekade so ciklusot na 16. Imam bukvalno i jas bolka vo gradi bolka vo stomak ama vcera si naoraviv test za ovulacija i mi izleze pozitiven so znaci sum vo ovulacija sega. Jas mislam da pocekas da ti zakasni pa ke znajes
Ништо, на мене два дена ми закасна, и еве сеа на бришење имав бледа крв, немам болки ама ке ми дое најверојатно, не сњ надевам дека е имплантациско.
Здраво девојки. Денес требаше да ми дојде но сеуште ја нема. Се мислам дали да правам вечерва тест или да чекам до утре со утринска м. Инаку неколку дена веќе осекам надуеност, болки во долниот дел од стомакот и половината и глабоболки(или си правам филм). Некако се осекам дека во секој момент ке ми дојде и постојано одам во Вц да проверам. Значи како издржувате неколку дена без да се тестирате, алал да ви е
Значи уште не ти доцни. Или ти е до ден точна? Мене на доцнење од неколку дена ми беше позитивен тестот правен околу 10 навечер.
Мене на три дена пред дата за добивање ми беше позитивен и тоа навечер ама сепак тоа не е случај кај сите. Ако можеш почекај до утре наутро за најточен резултат макар што ако има нешто и вечерва би требало да покаже. Ти пуштам среќа
Zdravo kako sega da presmetam koga da pravam test vo avgust dobiv na 28 dena a sega vo oktomvri na 47 dena koga da napravam test za bremenost, rabotime mnogu