Добро гледаш позитивен е честитки со лесно за бета можеш со упут од кај гинекологот да си провериш па за две недели на ехо.
Честитки Матичниот гинеколог може да ти даде само упат. Ќе одиш во некоја лабараторија. Во Син лаб 700 ден приватно, 100 ден со упат.
Денес 11 дпо тест негативен,симтоми само притиско во матката како некој болки,градите меки.Мислам дека за некој ден ќе добијам не верувам дека има нешто овој месец,сепак ќе почекам за 3 дена да видам дали ќе ми дојде,ама знам дека не сум,по што сум била 2 пати бремена и знам како е кога бев бремена поразлично чуство едноставно знаев дека сум тогаш,дај боже да ме лажат чуствата.
Честито нека е! Нема потреба да се боцкаш, бремена си. За преглед ептен е рано, барем после 2-3 недели.
Честиткиии до новата идна мамичка @Erika.greeneyes . Јас сум 5 дпо или 6, точно не знам. Ама знам оти ништо не ми е поразлично од пред тоа..
реков го чекам денес првиот позитивен тест и ете навистина честитки и со лесно бременоста мајка, гали меше
Денес ден за "не добивање" Температурата никогаш не сум мерела Вчера градите многу ме болеа и тврди ми беа,денес не толку болни и помеки. Нос затнат ( во првата бременост цело време бев со затнат нос) Немам болки во кичмата( додека тие месеци кога добивам секогаш сум со болки во кичмата еден ден пред добивање).
@QweenSM кажи ама си ја личи темата, од мерак да ја отвориш! ајде уште многу, многу позитивни тестови. @bella12 и да не добиеш уште најмалку 9 месеци.
Helloy girls vi se pridruzuvam na onie koi edvaj cekaat dve nedeli da pominat. Jas poseden menzis imav na 9ti noemvri vcera posetiv ginekolog ubavo me izraduva deka sum imala odlicna ovulacija na leviot jajnik kade sto i jas sama osetiv vo nedelata prilicno jaki bolki vo leviot jajnik, sega ke cekam da dojde 7mi za da napravam test. Ama sakav da prasam dali moze porano od 7mi nekako sum nestrpliva edvaj cekam da vidam dali ke ja ispolnime zelbata na batkovcite za sestricka so sreka na site koi cekate dve crtki
Чим знаеш кога ти била овулацијата, 12 дена после неа. Јас тогаш добив многу многу бледа црта. Со среќа
Od 28mi treba da cekam dve nedeli ili??? Mene do 9ti treba da mi dojde sledna menstruacija?? Koga da napravam test,ili da cekam dali ke dobijam??
Јас бидеќи знаев дека порано ми беше овулацијата направив една недела пред добивање и имав бледа цртичка, можеш да направиш 11-12 дена после овулација, со лесно