Jas imav obid za bebe vo plodni denovi mesecov na 25 I 27 a ovulacija mislam mi bese na 29 ti do togas imav takov proziren sluz. E sega problemot e vo toa sto jas sekogas dobivam okolku 12 ili 13 ti a minatiot mesec dobiv na 10 ti. Sega ne mi dojde neznam dali da smetam deka mi docni ciklusot ili da si cekam pak do 13 ti. Samo prethodniot mesec taka mi dojde porano. A inaku denes pak zabelezav malku kako rastegliva sluz a takva mi stanuva pred da dobijam. A imam simptomi kako bolni gradi I nafrleno dve tri akni. Sto mislite devojki?
Можно е да не приметиле зошто мене на ехо супер ми се јајниците воопшто не личат на полицистични,најнормално си е се,ама хормоните таа инверзија измегу фсх и лх си кажува се. Затоа ти реков да си испиташ хормони на трет ден циклус. А и направи си уште еден тест за бременост. Ако нема ништо ке си добиеш и испитај си хормони најубаво.
Dobiv denes normalno kako I sekogas. No osekam gadenje ne sum imala do sega takov simptom. Mozno e da sum bremena iako sum dobila ili da ne se nadevam na takvo nesto.
Ако е нормален циклус а не некаков послаб исцедок мислам дека не .. Не се преоптеретувајте до такви надежи шансите и да постојат се малку веројатни .
Здраво девојки, последна менс на 20.11, обично ми доаѓа на 24-25-26 дена. На 03.12 имавме незаштитен однос и тој сврши во мене, прашањето ми е дали имам шанси за бременост. Ареолите ми се потемни и како да ми се видливи вени, но сепак незнам можеби од желба сум почнала и да си замислувам...
Лани последна менструација ми беше на 20.11,ми доаѓа на 25,26 дена,бебето е направено на 01.12 бидејки само тогаш имавме незашѕитен однос. Прв тест направив на 14.12 и имаше многу бледа линија што не се ни познаваше на 16ти кога направив почна да се глрда. Дај боже и кај тебе да биде исто
За потемни ареоли и видливи вени сеуште е преемногу рано.Шанси имаш секако штом сте работеле на случајот,меѓутоа сеуште е прерано за било какви симптоми.Со среќа
Не сакам да ти давам лажна надеж, ама јас заради потемни ареоли направив тест и искочи позитивен на денот за добивање. И мене не ми се веруваше таков специфичен симптом да имам од одма, ама ете бремена бев. Малце е рано, ама ако добиваш на пократок период може и да ти покаже точно на домашен тест.
Тоа не сум имала во бременост. Ама може да биде според искуствата на други колку што имам читано на форумот.
Pocekaj do utre da vidis dali ke ti probie, ako ne napravi test. Jas koga ostanav bremena test ispadna deka sum napravila 4 dena pred ciklus ( imam neredovni ciklusi) i bas na denot koga trebase da dobijam imav kako kremavo rozevo a veke znaev deka sum bremena i pojdov na lekar mi dadoa utrogestan i ete me denes 17 ta nedela. Dur ne dobies imas mesto za nadez.
Девојки можно ли е овулацијата да се менува месечно.Пример минатиот месец да сум овулирала на 18..19.. ден а овој месец на 10ти ? Иам некоја тапа болка у десен јајник, издржлива ама пак болка како да ме стега. Може и да сум преладена ама овие 2..3 саати вака ми е.?!