Koga dobivas pozitiven test za ovulacija toa ne znaci deka vo momentot se slucuva, tuku deka ke nastani vo narednite 24-36 casa. A test za bremenost se pravi po dve nedeli. Pustam sreka da imate pozitiven ishod. Rabotete na slucajot i denes i utre, ako ti e denes pozitiven za ovulacja
Девојки после колку дена од овулација треба да дојде менструација? Направив тест за овулација беше позитивен, менструалниот циклус обично ми трае 31 ден, денес е 34 ден и се понадевав дека сум бремена ама тестот излезе негативен. Менстурација сеуште нема и никакви знаци за менструација
Po nekoj medicinski istrazuvanja lutealna faza trae 14 dena. E sega dali to e vistina kaj site tolku ne mozam da kazam i tvrdam. Znaci 14 dena po nastanatata ovulacija treba da dobies ciklus. Na koj den od viklus imase pozitiven yest za ovulacija?
Исто и кај мене. Циклусот ми трае 29 дена. Денеска ми е 31 ден. Знаци за добивање никакви. Правев тестови последните три дена, се негативни. Ваљда треба уште некој ден да почекаме.
Здраво на сите Нова сум на темава ама и општо во целиов овој процес. Сакав да прашам некој од поискусните ако може да ми даде мислење дали има простор за позитивен исход. Обично циклусот ми е на 28 дена и во просек ми трае 3-4 дена. Последниот циклус ми беше на 12ти месецов, првиот однос ми беше на 4ти ден после циклусот односно според My Calendar 2 дена пред плодните денови. На 26ти (денес) вика дека ми е денот на овулација, и денес имав исто така однос. Вчера имав стандардни болки во јајникот кои често ги имам во денови на овулација а денес при односот приметив и кафеав исцедок. Не знам дали сум ги утнала деновите или пак има простор да се надевам
Исти случај тука. 34ти ден само на селф клиер ми покажа црта и тоа бледа бледа едвај се гледа очи да истераш. На 32ри ден прокрварев еднаш на бришење и толку, од тогаш само кафено чат пат. Само и тој е достапен моментано за најрано откривање. Го имаш во Зегин и 24часа аптека.
Ako ti e redovna na 28 dena. Ovulacija bi trebalo da ti e na 14 ti den od ciklus t.e. denes plus minus nekoj den ne e sekogas tocna na 14 ti den. A kafeav iscedok moze da bide i ovulacisko krvarenje. Raboti na slucaj i utre i drugiden. I vi posakuvam pozitiven ishod
Ќе се дружиме Јас месецов праќам маж за спермограм а јас ќе одам за следење на фоликули. Пред бременоста со син ми дури не следевме џабе беше, еднаш појдов темпиравме и бидна. Е сега дали е до тоа или друго нешто господ знае, а ние можиме само да се надеваме..
На 17ти ден. Т.е на 9ти Февруари имав овулација и требаше да имам менструација на 23ти, но еве го денес 27ми нема ниту менструација ниту позитивен тест
Мене денес ми е 43ти ден од циклус 2 негативни теста..немав никакви симптоми до пред 2 дена, сега веќе почнаа градите да ме болат, но таков бол имам и пред добивање. Утре имам закажано преглед па ќе видам што ќе биде. Дај боже тестовите да не се точни и да има бременост
Ние пред скоро започнавме со обиди во моментов одлучивме само да имаме односи секој втор ден да не ја пропуштиме овулацијата а за друго не си правам за сега притисок, испитани се хормони и брисеви и се беше во ред, последен пат кога бев кај матичниот ми кажа дека сум имала излив и толку беше. Не се стресирам сега за сега оставам да видеме што ќе бидне
Не. Искрено сакав имам лабараторија карши мене веднаш но После негативните тестови не се надевав дека има нешто. Затоа си закажав прво на лекар да не е нешто друго. Вчера прочитав некоја девојка пишала дека и доцни и имала два негативни теста, а сепак била бремена и малку добив некоја надеж.