Neznam,ete vi gi prakjav testovite ovoj e od sabajle ...stomak me boli 5 6 den vekje a nikako da probie ...na 2ra urina go pravev od sabajle ,denes treba da dobijam min mesec na 19ti vecerta mi dojde na 30 dena mi se ciklusite..bi trebalo da pokaze do sega ..
верувам дека ти е смачено од лекари, но сепак направи си и бета преку крв. Те следам цело време баш се израдував кога ги објави тестивите со бледа цртичка.. да не е до тестот овој пат.
Ne e gresen napraviv jas uste eden na livsane pokaza mn poslaba crta od toj od nedelata sto go objaviv..daj boze da gresam ke cekam i utre da vidam dali ke dobijam eve uste nema da mi probie a me boli stomak cat pat
Девојки вчера правев тест за овулација имаше мноогу бледа цртка викам аха ќе се поклопи со календарот (утре овулација) денес сабајле правам, нема воопшто цртка Ќе правам секако тестови а и ќе бидеме активни и сме веќе од викендов ама некако се разочарав си викам и месецов ќе помине не е ваљда дека нема да имам овулација или да поминала на 17-18 ден а имам редовен циклус на 26 денови Можно ли е овулација да има вчера па денес да не појави и утре да смени пак тестот тоа ме збуни обично постепено ми зголемувала цртката Сакав да си олеснам само Екипа во чекална пост-овулација тивки сте ми деновиве
Ja ne bi se oslonila na tie testovi ,so ogled na toa sto denes nemalo crta mislam deka e zavrsena ,ako prethodno ste imale odnos ne si cekala spored testovive sansite se pogolemi togas da ste ja fatile ....ti posakuvam 2 crti najbrzo
A posto i ciklusite ti se na 26 dena mislam deka pogolema e verojatnosta da imas porano ovulacija..moze gresam
Колку пократок циклус, толку порана овулација. Според твојот циклус овулацијата ако си ја имала била некаде на 12.ден од циклус.
Ако ти е циклусот 26 дена, веќе од 8-9 дена од циклус треба да почнеш со тестовите. Кај ваков циклус овулација треба да е на 12-13 ден, но нели нема правило. Почни вака, порано да тестираш, па ќе ја научиш. Јас добивам на 29 дена, овулација ми е на 15 ден, следено со тестови со месеци.
Мене денес ми е 13.ден од инсеминација, сабајлево проверував бета ама немам уште резултати. Вчера се избрзав и вечерта направив лабоквик, испадна негативен Не знам дали да се надевам дека може сепак да испадне позитивна бетата Во петок мислам дека ми е ден за недобивање
Tocno ..mojot ciklus e na 30 dena i mesecov imav na 16den od ciklus Ostaj go testot i cekaj rezultati preku krv ..ti drzam srekjaaa
Фалаа девојки за брзите одговори. Епа од 7ми ден од циклус сме вредни може месецов на тепка ќе ни се посреќи