Леле колку страници не сум прочиталаа 2дпо девојки Допрва дојде најмачниот и најдосадниот дел во цела процедура за бебуш . Зошто ли не измислија нешто што ќе видеме дали сме бремени одма после овулација, м? На оваа напредна технологија, мислам срамота е! Недобивање на: 4 Мај, тест: не мислам да правам пред време, па ќе видеме . Со среќа на сите овој месец златни девојчиња, ве гушкам
Какоо јас и ти стигнавме на ист ден да правиме тест? Јас мислев поминала овулација тоа гледам допрва работа не чека по тестови ваљда од недела ајдеее ајде Мај е наш осеќам!!!
Аииии убавиниии Не ми се верува дека ист ден ќе правиме тест , ајдеее заедно сме посилни, со сигурност наш е Мај !
Update denes pravev pak beta 112 e .. dali okej raste? ... pre isplasena sum da ne se povtori minatoto fala vi
Super se duplira. Sega za edno dve nedeli na eho da se vidi ubavo. Togas veke bi trebalo da ima i srceva akcija. Cestitki!
Девојки да ве прашам Обично добивам на 29-31 ден. Денеска ми е 26 ден. Оваа цела недела се чуствувам како гаките да ми се водени и имав бел исцедок како бело прање (ден два). Ни е за секојдневна ни без. Прашањето ми е дали е ова нормално? Пробуваме за бебе повеќе од две години до сега не ми било вака. И не памтам кога последно имав бело прање. Благодарам
Девојки јас пак Со оглед дека овие месеци ми се поремети менструацијата можеби се сеќавате пишував по форумов. Овој месец кога треба да ми дојде поима немам. Денеска имав како пецкање и малку чидна болка во стомакот и розево кога ќе се избришам.Можно ли е тоа розево да е од овулација или вештерката пробива.
Devojce, ako ti nemas poim koga treba da ti dojde, kako moze nie od ekranot da prerpostavime dali e menstruacija ili ovulacija?
Devojki testot za ovulacija pozitiven e ili da si povtoram i utre? Vidlivi se i 2 linii samo ne mozam iskreno da razlikuvam so kakov intezitet e bojata.
Мислам да повториш и утре. Десната линија е со нешто помал интензитет. И овие oview јас ич не ги сакам. За истите пари имаш лавоквик во касета и со пипета за полесно да нанесуваш.
Iskreno i jas ne gi bendisav ama maz mi posol vo apteka im rekol dajte mi gi najdobrite pa tie mu gi dale ovie i sea morav da gi potrosam. Inace fala utre ke si kupam drugi pa ke povtoram
Јас имам крвави овулации во последно време. Ама вака јебеш му матер. И можно е и не е можно Да земеш тестови за овулација па да трефнуваш така, да имаш ориентација отприлика.
Ete go testot od denes nekako e pobleda dali seuste nema ovulacija oti po pravilo utre treba da imam.