Предходните изгледаат идентични така да на работа денес утре Јас кога ги правев кога ќе имав идентична линија после наредниот ден ваква бледа линија ми даваше и за 3 дена веќе сао контролната се гледаше.
Денес или вчера била бидете вредни. Обично 24 до 48 часа по позитивен тест настанува овулација среќно
Iskreno gi pravev sekoj den. Po pravilo utre treba da mi e den na ovulacija obicno na 30 dena imam menstruacija ama po sekako imavme sekoj den odnosi pa ne veruvam deka sum propustila. Da se nadevame ke bidne ovaj pat.
Мила за овулација нема правило не гледај по апликации.Затоа се овие тестови измислени.Може да биде и 5 дена порано и 5 дена покасно.Штом сте имале односи секој ден до сега се надевам дека ќе видиш 2 цртки месецов.Со среќа
Jas i si znam po teloto imam znaci ne e problem kaj mene ovulacijata ama ete ne bidnuva eventualno ako imam nekoj dr problem sto dosega ne sum otkrila. Inace fala daj boze site sto sakame da si docekame.
Мене ми е прв пат вака, а тука што читав на некои девојки овулацијата им била со такви симптоми, па затоа прашав.. инаку по колку време ти трае " крвавата овулација"
Zdravo devojki.. pak jas ovoj pat so los moment... pak imav spontan ili biohemiska seedno 3 vo necela godina , nema sto nemam ispitano hasimoto pokriena so terapija , mutacii pokriena so terapija kleksan, napravena histereskopija ... site doktori mi vikaa deka sme za invitro .. prirodno tesko poradi los spermogram(namalena koncentracijaa ) morfologijata bese vo red no eve za ne cela godina dva pati prirodno i edna inseminacija i pak nist . Jas veke stvarno ne znam sto da pravam , tolku mi e se sobrano i morase da kazam,da prasam .. ne znam ni sama veke .. nekako care ne gledam.. izvinete na postov ako ne e za ovde morase da izleze ova nekade .
Уште 5 дена до тест, ќе издржам ли да не правам порано? Од симптоми немам буквално ништо, па ќе видеме, сѐ надевам ќе се израдуваме конечно. До каде сте вие девојчиња?
Ќе си пукнам јас уште 5 дена Мене многу ме болат градите па веќе 1 недела сигурно, 1 година немав никакви симптоми пред циклус, или е ран знак или ми се оправаат симптомите за циклус од капкиве што ги пијам Чекаме заедно !
Среќнооо Јас сум на средина на месец ќе бидеме активни уште две недели па многу се надевам на позитивен тест овој месец
Јас сум 2dpo после прва инсеминација. Синоќа за првпат ставив утрогестан вагинално, денес спиев невообичаено подолго и се разбудив цела мутава. Пред мене е долг перид на броење