tuka ste ???? Napraven pred pola.saat- saat,go gledav edno 5 10 min max i izlegov i sega se vrakjam i ke padnam u 3 dnevna koma ....
Moze e evaporaciska ,moze e kako prethodnite ....sinokja po razgovor so clenka i gledajki gi nejzinite testovi taka si dadov andez nekoja i ivakam ajde uste eden .....offff
Направи нов сабајле..се гледа цртка ама после долго време ако е може да е лажна Дај боже да е позитивенннн чекаме утре убави вести
Офф бе мила.. почекај уште 2 Повтори го утре. Инаку утре ли требаше да ви дојде..Провери бета. Инаку не верувам дека така сам од себе тестот ќе покаже линија..ми се нема случено до сега, кога е негативен останува така и после неколку дена. Ајде дај боже да биде жар црвено утре
Na 20 ili 21 mesecov trebba da dobijam ...cekaj cekaj ama ne se docekuva...srcevo 200 na saat mi e momentalno od soba u soba
Nemam denes napraveno ,zatoa me nema za kratko ke napravam cekam da mi donese soprugot od rab navaka ...dusa nema vo mene a denes da kivnam koga me presece nekoja chudno bolka dole na nekolku sekundi kako zgren muskul nekako neznam so bese toa....vesterkava denes ne dojde,se nadevam ni utre nema da dojde ni vo sledni 9 m .....ke vi pisam so sum napravila edvaj cekam i jas
Со нови сили одиме понатаму Навистина се разочарав и јас..баш очекував цело време известување да добијам од фемина и..
Ај мислење ве молам. Земав да правам тестови за овулација по должина на циклус од претходно требаше да почнам на 11 ден, меѓутоа незнам зошто почнав од 9ти еднаш дневно чисто да следам е сеа, во прилог слики од 10 и 11 ден околу 2ч правени двта дена, вчера беше потемна линијата, дали е можно пикот синоќа да бил, сега побледа е линијата. Стварно не ми е јасно како е можно толку рано