Нели настанува овулација по 24 до 48 часа од позитивен тест? Јас така мислам прочитсв во упатството. Мада што само претпоставувам дека вчера поручек е бил пикот, не мислев толку рано дека ќе биде..
I jas taka imam procitano ama testovite vakvi kako tvoite. I mene mi bese malku cudno sto otprilika za 10 12 sati linijata pobleda a togas treba da e pojaka. Cudno no sepak bidete vredni sekoj den edinstveno taka nema da propustite
Немаше други кога купував во ниедна аптека, само овјув бар кај што проверив јас , во зегин кај државна ми кажаа само во некоја др имало и тоа 1 или 2 кутии ама неможев да идам тогаш до таму. Пред 3 години кога правев од истиве тестови на 11 ден ми излезе позитивен, па претпоставувам и сеа има шанси да било синоќа пикот...
Да ама не знаеш точно до кога е. Тестот покажува дека ќе започне во наредните неколку саати кога точно не се знае.
Gospoza ministerka ja nema ni denes ,na brisenje sabajle edno kafeavo ligavo i vikam ke probie i eve cekam cel den nema ...vloska cista ....ili ke dojde stvarno ili ke udri grom od vedro nebo...
Еве ме мене пак. Добив на први мај, незаштитени на 12ти и 13ти. Дали е многу рано утре за тест? Добивам на 27/28дена.
Devojki vo petokot mi bese 1 inseminacija. Koga mislite deka e najdobro da napravam test? Na 7 treba da mi dojde ama koj ceka dotogas.