Ви благодарам на честитките, Господ сите да ве израдува сите да си начекате ||. Еве го тестот правен 2 саати после Bhcg, ваков е тестот на бета 200 Искрено, во голем шок сум, се плашам да се израдувам. Се надевам се ќе биде во ред
Кликнав "ми се допаѓа" за охрабрувањето што ми го пиша, а не за што си добила. Ти посакувам најбрзо да си ги видиш твоите 2 цртки , а до тогаш направи се што треба од испитувања за да бидеш чекор поблиску. Се се случува во свое време
Ќе биде мила јас веќе имам едно детенце, за второ сега пробуваме неколку месеци, се мислам рано е за испитувања , пред 2 меесеци бев на редовна контрола кај гинеколог со пап брисеви се беше ок. Ќе почекам уште некој месец па ќе видиме како ќе биде се надевам ќе бидне наскоро, за првото се фати 4ти или 5ти месец пробување мислам
Втор ден од инсеминација. Се живо прогуглав,исчитав,преиспитав и ќе побудалам.Ама решив да не се надевам за да не се разочарам во спротивно.
Zdravo, denes mi e 9 den od insemenacija i 23 den od ciklus, na brisenje zabeleziv kafen iscedok i imam jaka bolka vo leviot jajnik dali e mozno da e implantacija
Здраво девојки, имам едно прашање. Колку дена треба да поминат од стоп инекција за да не биде лажно позитивен тестот од инекцијата?
Jas denes napraviv test na 11 den dobiv pozitiven a na internet pisuva 10 dena ke vidam do vtornik kako i sto
Офф леле малце ми олесна искрено ама уште не знам што да мислам. Мене ми е 14ти ден од стоп инекција и 12ти ден од инсеминација денес, не успеав да издржам уште два три дена и направив денес тест ама не со прва утринска и ми го покажа ова. Не знам што да мислам ни на небо ни на земја сум не знам дали да се радувам... Исто ќе го повторам пак утре и задутре па ќе видиме... Се надевам и кај двете ќе биде вистина
Ми се плаче од среќа за тебе мила, јас мислам дека е позитивен Конечно ти се оствари сонот, со лесно да ми ти е мила!
Лелеее дај боже од твоја уста во божји уши мила После две ипол години активни обиди ми е страв да се израдувам уште ќе чекам уште некој ден. Сопругот не знае од паника не можам ни да му кажам
Се извинувам за долгиот пост но сум малку во паника. Незнам дали ова е за овде но незнаев кај да пишам .. имав биохемиска април после тоа немав добиено 50дена матичната ми даде да пијам примолут нор пиев од 6 до 16 јуни и добив на 18 јуни. Бев на контрола на 28 јуни и докторката ми кажа дека се е во ред супер матка јајници ми даде да пијам елова, фемибион 1, селен и витамин д од 2000 ми кажа да ги пијам овој месец и чим добијам нареден циклус може да се продолжи повторно со обиди и се гледаме со позитивен тест и за прво ехо. Да не се грижам ако ми касни овој месец или ако ми дојде порано ради тоа што имам пиено примолут нор. Јас na 30јуни, 4јули и еве денес имам на гаките кафејаво и на бришење како лигаво проѕирно со лентички внатре кафејави... ме фаќа паника од што може да е дали некој имал вакво нешто после пиено примолут нор или незнам се ми се врти во глава.. вчера имавме однос со вереникот и се занесовме па наместо надвор сврши во мене се надевам нема да направиме проблем бидејќи гинекологот ми рече да добијам овој месец па да почнеме повторно со обиди, на 3јули пишав и во други групи немав никаков одговор денес еве и овде ...