Со првото правев 3 дена пред д ами дојди и убави цртки имаше...ае сеќавам викенд беше и како секрет воден на некокку пати и понед тест правев
Ne se razocaruvaj, jas sum bremena so vodena cista od 35 mm. Ama bidejki ti kasni verojatno od nea ti e, mene ne mi pravi nikakov problem a ja imam godini.
Со терапија нема ли да се среди ? И кога си во овулација да си одиш на ехп па и секој ден да се следи мислам подобро и посигурнп е така
Не планирам тест да правам се дур не ми доцни барем 1 2 дена, инаку може и порано како што си направила со првата бременост само што нема да е точно можеби ако излезе негативно ако е премногу рано. Инаку за симптомите веќе ништо не гледам и не се радувам многу пати многу различни симптоми сум помислила аха ова е поразлично сигурно биднало и ништо разочарување. Со првото имав како бел густ исцедок и праев тест на еден ден доцнење излезе позитивен.
Така е и симп се деф разчични кај сите.. јас па немав никакви симп ...грчеви, гадење, се ми почнаа после там накај 7 8 9 недела ...а пред да не ми дојди имав симп исти како за д ами дојди дури и акни се нафрлав се исто...
Мене гадењето веќе полни 6 недели ми почна а таман се имав израдувано дека нема да имам мачнини хаххха пред тоа само мендтруални болки
Не можам да се сетам колку и дале имало разлила сп тааа болка пред добивањр..еве и сега ми се осетливи ама не е нешто многу.. можи и рано е
Денес планирав да правам тест после 8 дена доцнење, бев убедена дека ќе биде позитивен но ноќеска добив и се разочарав до даска. Се приврзав за бебето што не ни постоеше Како и да е во 2024та мора да влеземе со стомачиња!