Истите симп само плус болка во градите и некако потечен стомак особено во долниот дел ти имаш некој нов симп?
Градите ме болат стандадд и пред да добијам секогаш..имам чудна болка вп сткмакот јас.. како струја да ми минува и плус многу подујан и тврд
Има моменти кога ќе ме пецне нешто од јајникот накај матката, чекам да дојде денот за тест и некако долго ми се гледа
И мене...по апп термин ми е понед.. евентуално вторнил оти знае и да закасне некогаш викендо ке нашравам јас
Zdravo na site pisav i vo druga tema jas ama i ovde ke si pisam Prvo drzam sreka za site vas sto pobrzo da si vidite 2 crti .. E mene mi zavrsi mens na 6ti a nie bevme vredni na 10ti i na 12ti .. a spored kalendar ovulacija na 15ti.. Nekni.. 13ti potocno osetiv edna tapa bolka vo predelot na matkata ... me zdobole vo sekundata ama stoznam kako da kazam cudna bolka ..kako skokotlivo duri .. vcera vecerta pak osetiv ista takva tapa bolka kaj matkata ... mozno li e da se zacni tolku brzo ili sepak treba tie 6 dena ili 12 .. da pominat .. nemozam da docekam vozbudena sum gledam da ne mislam mnogu mnogu ama .. pusta zelba .. samo tamu mi odi pametot .. nekoja majka da kaze dali osetila zacnuvanje ili neshto sl
Здраво Девојки После една вонматерична добивме зелено светло за обиди, што значи ќе се дружиме пак и се надевам овај пат ќе биде како што треба
Мене ми е во недела или понед или вторник нз ... денес главоболка имам страшна.. и вените на градите поиспакнати и појасни... се сеќавам со првпто исто имав страшна главоболка...се надевам е за убаво и вие и јас дљ се израдуваме..нз дали петок дали всаб да го праам тестор.. ама се си мислам најубабп всаб кога сме дома сите ...
Dajboze da se izraduvas ... Znaes i jas imam deneska glavobolka ama periodicno ke me strekne nekoj pat pa prestanuva ... neznam dali e mozno za 4 dena da nastani implantacija ... Posto na 12ti imavme odnos ... a spored kalendar na 15ti ovulacija .. i nz .. procitav nekade taman dodeka patuvaat slermatozoidite ..jajce kletkata ke bidi spremna za oploduvanje ama dali vo tolku brz vremenski period mozi da se desi seto toa .. mnogu prasanja premalku odgovori samo iscekuvanje i toa e toa ama vaka koa pisuvam i koa citam pobrzo mi vrvi vremeto .. ve guskam site i drzam sreka za site vas .. Edit: i momentalno osekam bockanje vo desniot jajnik .. nekolku pati mee bocna inlove:
Главоболка немам но многу сум поспана и онака ништо не ми се прави само да си одморам сакам сила никаква за ништо
Neznam kako odi toa so temperaturata .. no si lezev i aj rekov da vidam .. imam 37° .. e sega neznam dali mozebi od zeskovo .. ili neznam .. dajboze da e neshto vo meseto