Мене ме многу болат градите. И грчеви менсѕруални како да ќр ми дојди..друго ништо. .ама и со првото немав симп освен гради што ме болеа и исто болка како за да ми иди.. Тука читам има жени бремени со апла осетливи гради и тоа ккао симптом и изразени вени. А има и ил болка нормално. Така да индивидуално е излеа. Друго со првото немав ни имплантациско ни крварење ништо така да и тоа не мора да го има... бев на ехо на 9ти ден од циклус имав фоликул 16 мм...тоа бепе четврток и рече докторот викендо ке е овулацијата лим брзо расте. И дај боже да не ти дојди ама ако дојди ќе дојди порано можи и на 25,26
Јас не би се оптеретувала со симптоми , јас дознав дека бев бремена во 8ма недела значи со полни 2 месеци симптоми почувствував како болни гради, и гадење и неможев да јадам два залци и токлу , тоа беше после месец дена. Немав никакви симптоми значи ако ти доцни направи тест . Многу е субјективно некој има некој не симптоми секое тело различни реагира на хормоните
Колку убави жар цртки .. ти посакувам лесна бременост баш ми е мило многу се израдував ..честитки . Сите да си дочекаме што побрзо
Ви благодарам девојки на сите да не ве цитирам оделно! Навистина сум пресреќна Од симптоми искрено не приметив ништо посебно. Денеска се чувствувам исто како дека ќе добијам во секој момент, баш исти менструални болки. Направив тест за да видам дали да пијам аналгин за болки или не Инаку на маж ми уште не му кажав, не знам дали некако посебно да го изненадам некоја идеја Ако има добредојдена е. Мене малку ми е страв зошто еднаш имав биохемиска и се мислам и да проверам преку крв колку е бета. Или да направам уште еден тест утре дали ќе е потемна.
Cestitki, so lesno. Moja preporaka da si ispitas preku krv obavezno utre i da si sledis kako se duplira na sekoi 2 3 dena. A za mazot jas pa ne mozev da izdrzam mu kazav preku tel hahahha. Znaev deka ako dojdi ke me poznae deka ima nesto a i plus bese siguren deka sum ostanala toj mesec bidejki imav tocna menstruacija.
Najubavo da odis 8 nedela za da bi mozela da cues i srceva akcija, bidejki nekogas porano ne moze da se slusne pa si pravime nepotrebnj stresovi
Да се пријавам и јас .. ми дојде на 30ти Август .. на 5ти ми заврши Според календар овулација утре Јас денес .два пати имав незаштитен .. со свршување внатре ама .. извинете на изразот .. бев над него и све исфрлив од мене .. морав да одам во вц одма .. колку е можно да се фати незнам ... а многу сакам да се фати само не беше некако планирано .. сакав да одморам овај месец ама пак се случи па сега ... ке си чекаме
Денес дојдов да ви напишам тука да бидете јаки и упорни и дека надежта последна умира. На овој ден пред една год ги добив посакуваните две цртки за кој сите овде копнеете, а ние се боревме цели две и пол години. Еве ги тие две цртки спијат сега до мене во креветче и за една недела ке направиме 4 месеци. Затоа жени мои драги никогаш да не се откажете и да бидете упорни, и само едно ќе ви кажам вреди секоја проплакана солза и тој трнлив пат што го одев. И си останувам на моето мото ... одиме по трнлив пат и ќе чистиме трња и ќе крвариме, но на крајот од патот секогаш има ружа. Ве гушкам
Во живо малку поизразена е. Не ви личи на европорциска или.. Извини Од брзина сум ги згрешила емоџито рацете ми се тресат од возбуда
А одма се појави? Ако се појави одма не е евапорациска и треба да се радуваш Ти доцни? Мене овој тест на 4 дена каснење малку поизразена црвена линија ми покажа. Земи си од оние најефтините тестови.. мислам дека појака линија ќе ти покаже. Со лесно мама.
Zdravo devojki koga e najdobro vreme za obidi za bebe dali vednas po ciklus i narednite 10dena.ciklus imav od 17 do 21 sept.imam redoven ciklus.
Да одма се појави. Како стои повеќе време поизразена биднува..нешто ми се поремети циклусот од претходниот пат кога искрварив. минатиот месец на 16ти го имав сега е веќе 23ти. Прв позитивен тест ми