Докторкате рече доцна овулација. Но според мои пресметки јас обично на 16/18ти ден имам овулација. Значи на 2ри овој месец точно си се поклопува и со бетата.
Мила Ти благодарам. Ајде го чекам и твојот преглед па заедно да си се радуваме и да пишуваме како ни напредуваат малечките
Според ова, денес си некаде 16 ден по овулација. Ако ти помогне да се смириш направи бета 48 часа после оваа, тогаш би требало да е околу 600. Со лесно и без многу мисли
Прв неуспешен месец со Кломифен друштво, се изнаплакав денеска ама тоа е неможам да сменам ништо Убави фоликули, овулација, ендометриум доста дебел и пак ништо Во четврток сум на генеколог ќе видам што ќе каже матичната, не сте свесни колку ми е тешко, се осеќам како никогаш нема да дојдат моите 5 минути, скршена сум на парчиња веќе аман Имам надеж да ама во вакви ситуации и те како заборавам на таа надеж
Te sfakjam, veruvaj deka skoro site taka se cuvstvuvame koga kje vidime negativen test, no toa e normalno od krv i meso sme. Za den, dva kje pomine.. povtorno kje se vratis na denovite kade sto kje imas povekje nadez od bilo koga. Gospod za site nas ima plan i veruvajj deka koga kje imas eden den bebence vo raka kje si kazes deka se pominato vredelo. Ti prakjam guskii i pozitivni misli
Да знаеш ќе биде,исплачи сега и утре нов ден,јас 5 години чекав сега еве има 6 месеци. Да знаеш кломифенот има продолжено дејство не пиј овај месец имајте редовно односи,јас забременив нареден месец после кломифен,а предхониот правев инсиминација и немаше ништо.
Здраво,овулацијата си ја препознав многу добро и во таа недела имавме секој ден незаштитен,немаше исфрлање на сперма од мене воопшто е сега 4 дена пред добивање сум но имам исцедок како и во овулација,некој со искуство да каже дали е тоа некој проблем или?
Proveri dali e so miris, peckanje,cesanje. Ako e vaka togas nekoja infekcija ako ne barem jas imav zgolemen iscedok pred da mi dojdi.
Koj broji so mene? Uste 12 dena za da napravam test.. Ovoj mesec bev stimulirana so klomifen no bez inseminacija, prirodno da probuvame. Dajboze sledniot mesec da mi e najsrekjen na cel svet a na vas vi posakuvam samo pozitivni testovi