Не е проблем воопшто. Обично значи оти паѓа нивото на прогестерон и ќе добиеш скоро. Ама, за секој случај, имајте односи секогаш кога имаш таков исцедок.
Ова е само мал дел, има уште толку во друга кутија. 3 години обиди, 2 операции од кој првата едвај жива глава извадив, една биохемиска, еден спонтан ( и тогаш едвај жива глава извадив) Читај сеа убаво што ќе ти пишам. Тежок е овој пат, многу одвратен, неправеден, никаков "смрдлив". Прв и последен пат да си рекла " никогаш нема да дојдат мојте 5 мин ". Нема откажување, нема плачење, нема кукање, ќе ја кренеш главата горе и ќе се бориш, т.е. плачи ама само еден ден наредниот идеш понатака. Верба во Бог, и во самата себе дека ќе успееш. И јас секогаш викам " Бог им ги дава најтешките битки на најхрабрите" а во оваа битка ти ќе победиш. Извини што те искарав малку, ама нема да бидам од тие знам како е бла бла, мораш да стегнеш заби и да се бориш. И најдобронамерен совет колку и да е тешко олабави се.
Ме остави без зборови . Едно големо браво за тебе и за твојата истрајност жено храбра!! Нема врска што ме искара, и јас самата себе си се карам на моменти кога ќе земам пак малку сила, сепак фала ти на овој мотивирачки пост, ќе му направам скриншот и ќе си го читам во моменти кога сум скршена, за да ми дади пак сила Фала!!! Ти ја посакувам цела среќа на овој свет!!
И само уште нешто, кога во јуни реков од септември почнувам со инсеминации па инвитро и кога имав поише алкохол и цигари ( не е за оправдување, до тогаш пазев многу ) во моево тело од здрава исхрана и витамини јас останав бремена. Односно коа се олабавив. Фала му на бога терам 15та недела и се е добро. Само лабаво, опуштете се сите и се ќе биде. П.С. не пијам више, цигара по некоја За брзо ама сите да галите меше, и рацете да ви бидат полни
Девојки можно е од Кломифенот да ми е вака кратка менструацијата? 3 ден ми е, а се понаша како да ми е 5-6ти ден, можам денот со секојдневна да го поминам Секаде читам дека може да ја продолжи, повеќе да трае од Кломифенот ама за пократка никаде не сум прочитала После секако ќе ја прашам докторката, сакав да слушнам само искуства
Немам појма мила, не направив ни тест ни ништо, ама не ми е верно затоа што добив, пак имаше крв ама многу малку еве, скоро веќе и немам, не ми се случило вакво нешто Сега за брзо сум на генеколог, па ќе видеме, ќе ви кажам
Moze i podobro da si napravis test za bremenost bidejki vo slucaj da si trudna a da krvaris treba da se prevzeme nesto pobrzo
Klomifenot znae da go poremetuva endometriumot, i da namali kolicina na krv koga dobies poradi tenok endometrium.Klomifenot vo odnos na endometriumot poubavo reagira eden mesec od koga e zemen (sledniot ciklus), i zaradi toa sansite za da ima bremenost se skoro isti i sledniot mesec
Девојки денеска бев приватно ја испитав бетата. Во понеделник ми беше 236, а денеска 2268.70 Мислам дека е во ред добро се дуплира, поискусните нека ми пишат. Докторката ми рече да не испитувам да не фрлам пари за една недела ќе ме види. Но јас бев не стрплива и сакав да се осигурам затоа сега не и вртам за резултатот.
Cestitki, mn dobra brojka duri i sto znam nekako golema. Da ne se 2? Ke vidime na 1 pregled. Obavezno pisi.
Ме наежи твојов коментар Инаку можно е фамилијарно имаме многу близнаци во фамилијата и од кај мајками и од кај татко ми. @Konstrakta @QweenSM Ви благодарам многу ❤ Наредниот петок прикачувам слика од ултразвук
Na 27mi trebase da dobijam.. eve vtor den denes mi kasni..dali napraviv greska so se napiv ketonal i benalgin.. vcera na brisenje ednas maaalku imavkako rozevko.. Denes eve tri pati imas kako svetlo portokalevo rozevkasto . Samo na brisenje . Ama nikako da probie mozi da ima neshto?
Ako nemi dojde i utre ke zemam ke napravam ..ama mie daliima gajle apcinata so gi ispivvo slucaj da ima nesto