Jas vcera pravev fruh test i bese negativen a treba da dobijam utre- zadutre.Od simptomi samo osetlivi gradi imam i taka sum napnata i nervozna isto ko za dobivanje.Nemam nekoja nadez ako imase nesto ke se pojavese barem bleda crtka a uste koristam utrogestan pa ke vidam ovie denovi sto ke bide
Мила, почекај да ти доцни прво, па потоа пак направи тест. Може си имала доцна овулација, па сѐ уште е рано. Сѐ додека не добиеш, не се откажувај. Само трпение. Со тебе сме и ти испраќаме најголема гушка
Јас направив тест еден ден откако ми доцнеше и беше негативен. Го повторив после 6 дена и беше позитивен и тоа не бледа црта туку изразено јака. Не губи надеж.
Добро утро девојкиии Јас од синоќа имам осетливи гради, освен малку мачнина не осеќам ништо друго. 12 дпо сум што значи дека за ден два ми е датум за НЕдобивање. После сакам да земам тест (до 3 часот не сум во можност) би сакала да ме советувате каков тест да земам (фрух или селф клир) и дали да го направам после или да почекам утре сабајле со утринска. И секако стискајте палци за мене
Нивото на HCG е највисоко наутро мада некогаш покажува точен резултат и напладне ако го направиш. Најсигурно ти е сабајле кога ке станеш да го направиш и те чекаме тука со убави две цртки ти држиме среќичка
стискам палци, дај боже да се израдуваш а и сите нас да ни стоплиш душа со преубав тест нема врска, каков и да земиш од тие 2 теста, нема да згрешиш, и едниот и другиот се доста сензитивни, би покажале точен резултат на 12 дпо ама ако сакаш да ти кажам точно кој, би ти рекла фрух. нема потреба да чекаш до утре, можеш уште денеска да направиш, со среќа
@QweenSM @Baby2022 Ви благодарам девојки, навистина сте неверојатна поддршка и позитива. Секако дека ќе пишам апдејт веднаш штом го направам тестот. Имам измешани чувства, за момент мислам дека има нешто, друг момент го немам тоа чувство. Како и да е, ве гушкам и очекувам многу позитивни тестови
8дпо сабајле така нервозна станувам од кревет и си викам имам останато уште еден тест,да го мавнам па што биде нека биде и еве го целиот мрџгав и поима немам како да го растумачам. Час идам во зегин зимам уште еден-два па ќе почекам до петок ако ме издржи до тогаш неизвесноста премногу сакам да ги видам тие две цртки
Милааа на овој јас гледам бледа црткаа Ако можиш да издржиш до петок почекај (мада јас не би можела сигурно ) за да си бидеш сигурна. Читајќи по форумов велат дека не постои лажно позитивен тест така да... После колку време ти се појави втората цртичка?
јас гледам ептееен бледа црта мила, ама многу е рано, почекај барем до кај 11-12 дпо, ако можеш да издржиш, нормално ама верувам дека и тој ќе биде позитивен ајдеее мами, да го направиме декември цел позитивни тестови за на лето да бидиме најубави трудници со најубави мешковци јас имам уште 2 дена до овулација, ама акцијата започна, сега е времето ве гушкам
Ова ми е втор тест ваков не убаво чист правев исти ваков пред два дена ама овде добив поделено мислење едно дека има бледа цртка друго дека е замачкан не доволно јасен овој сабајле го правев па несакам да се надевам напразно ама и јас мислам дека има бледа цртка но некој ѓавол ми вели дека нема ништо незнам зошто вака песимистички сум станала ама мењам расположење 100 пати у ден