Добро вечер мои дами Како сте ми? Некако многу тивко во темава Ова ми се чини како затишје пред бура Чекаме ли некоја деновиве за тест? Ајде нека се нареди цела страна позитивни тестови, па макар и 2 страни, не е лошо Јас имам уште цела недела до тест. Симптоми не барам, додуша и немам ништо моментално, ама и да имам нешто ќе гледам да не се возбудувам, и ќе гледам да не правам тест порано, туку на денот на добивање
Isto sme i mene mi ostanuvat uste edna nedela.ama bas nadez nemam isto cekam data za nedobivanje pa da pravam test. Daj boze na site sto ocekuvat pa i na tie sto ne ocekuvat 2crtki ubavo da ni pocne 2024.
Никако посебно искрено.. Бев чисто фоликули да измерам во вторникот. Имаше еден 18мм . До сеа ваљда пукнал.. а според апликација денес ми е денот.. неам поим више. стално коа почнува месецот сум цела возбудена, едвај чекам и после како ќе поминат плодните денови одма стужувам пошо некако не ми се верува дека нешто ќе бидне…
Здраво мила, во четвртокот правевме инсеминација на гак, според докторката помина во најдобар ред и уредно и лесно. Ми кажаа дека бил погоден денот ептен. Се надевам за позитивни резулати со цело срце. Денес ми е 3 дпо, кај тебе како е ситуацијата?
Многу ме израдува ! Ќе видеш дека овој пат си со 2 црти, и тоа жар!!! Јас сум мила 6-7дпо после 00:00, фоликулот го немаше на 18ти ден од циклус, сега кога точно пукнал незнам, важно за 1 недела треба тестче Немам некои си очекувања ама ајде надеж не губам.
Дами, јас бриши-пиши правам од вчера ама ајде решив да напишам. Денес сум 10дпо. Ме болат градите, ме боли половината и јајниците, главоболки имам. Колку и да не сакаш да гледаш симптоми, пак ќе приметиш и ќе се понадеваш да се од бременост, а за тоа ќе видеме здравје недела, евентуално понеделник. Ќе ви пишам кога ќе направам тест секако, нормално ако не ме предвари теткава . Сѐ надевам ќе се израдувам и јас и сите кои сме во очекување, доста беше!
Zdravo decki. Imam edno prasanje. Na 5.12 napravivme inseminacija posle stimulacija so klomifen i ovitrel stop inekcija. Inekcijata ja primiv na 3.12 vecerta vo 23:59. Е сега од завчера вечер имам болки како за добивање и затоа направив денес тест, лесно позитивен беше. Дали сметате дека е се уште од инекцијата или е веќе од плодот. Веќе е 12 ден од инекцијата. Инаку примам прогестерон вагиналети.
Обично треба 14 дена за да ја нема инекцијата веќе од телото, а за најверодостојни резултати најпаметно почекај до 14-15 ден од инекција, така нема да имаш двоумење дали е цртката од бременост или од инекцијата. Ти посакувам да се израдуваш!
Добив денеска девојки, уште еден месец полн со надеж и на крај ништо. Веќе незнам што да правам и кажам, ќе испитаме тоа што треба после празнициве. Ви посакувам 2 црти на секоја!
Nema otkazuvanje, prodolzuvame napred vo Novata godina so 2 crtki te razbiram potpolno i jas si dobiv taka da vo isti kosh sme
Се ставам во твоја кожа и замислувам како се чувствуваш, апсолутно се пронаоѓам. Нема откажување, еве нареден месец нешто поразлично пробајте, можеш да видиш со инсеминација, не губите ништо. Јас уште чекам, денес ми е 8 дпо. Надеж многу немам, ама еве ќе се тешиме тука додека видиме две цртки. Биди силна, иако е претешко, мораме да видиме две цртки!
Zdravo zenski , ne bev nesto aktivna meseci na forumov sega ja sledam temava odlicna e Sakame vtoro bebe , tret mesec vo obid , uste 6 dena do data za dobivanje , simptomi samo od vreme na vreme bolka vo jajnik i kicma ,pospanost a sekret nikakov nemam …nestrpliva isto kako prviot pat pa ke vidime uste nekoj den
Повторно јас во оваа тема,одбројувам од последното крварење па уште 7 дена и да се наполни месец,на месец дена ми доаѓа менструација освен минатиот месец што ми подрани и тоа доста,секој месец барајќи симптоми на рана бременост ми завршуваше на крај со менстуација,а сега па сум со ниту еден симптом освен што одвреме навреме ќе ме пробие некоја мала минимална болка во стомакот но поминува,ниту имам зголемена желба за благо како пред добивање ниту имам бубулици по лицето а и како што читав повеќето што сте останале бремена сте имале густ секрет пред добивање,јас секогаш го имав и на крај добивав а овој месец го немам,не викам дека овој месец успеа иако би ми било тоа најголемата исполнета желба но да се јави некоја што немала секрет а останала бремена?