Почекај до утре и направи го со прва утринска во случај да не добиеш денеска се надевам нема.Искуство јас еве треба денеска да НЕ(добијам)ама имам симптоми за добивање.Мене гадење и осетливост на миризби ми е симптом и за пред добивањеама секој е различен.Ти посакувам две црти
Здраво Женски. Минатата Сабота на 24 имав Позитивен Тест за Овулација ( нормално се фативме за работа) Од Понеделникот па се до денес имам болки како да Добијам Мензис , а последната дата ми е 06.03.. Прашањето ми е : Имал ли некој искуство вакво, после овулација уште 6 дена болки. Цело време се надевам дека сум останата Бремена, зашто со првото девојче пред 9години ми беше исто .Благодарам на одговорите.
Мене овулацијата ми беше на 26 по календар и сама ја осетив , бевме вредни за второ бебе тие дена и денес осеќам тапи болки во долниот дел од стомаков и кичма Дај боже да се израдуваме со две цртички
Честитки и со лесно Кажи ми ако не ти е проблем нормално, колку време се обидувате и имаше ли симптоми?
Јас влегувам во темата за тебе да те слушнам да не има нови новости секако се согласувам со претходната членка, кога најмалку очекуваш ќе си дојде ти имам пишувано и во лп
Здраво, Во вторникот правев инсеминација,па би сакала ако може да споделите искуства кои симптоми се вообичаени ако настане бременост. Знам дека е сеуште рано и дали е можно без да почувствуваме било какви симптоми, а да сме бремени. Досега не сум била бремена и не знам што да очекувам,секако знам и дека секој организам е различен,ама сепак би сакала да прочитам и ваше мислење. Поздрав
Jas celo vreme ocekuvav deka ke imam simptomi ama nisto. Edinstveno bev malksana mi se spiese, i toa koga veke mi kasnese 2-3dena. Test napraviv duri posle 5 dena kasnenje posto sekoj den me bolese stomakot za dobivanje, dzabe vloski stavav. Kaj sekogo e razlicno ama spored mene ne baraj simptomi prvite 14 dena od inseminacija. Probaj kolku mozes da se opustis i da ne mislis na toa pa posle 14 dena napravi test
@QweenSM да не има нешто ново? Јас вчера страшни овулациски болки имав,од кога добив после пораѓај јас имаам болни овулации,бев на лекар се е во ред