Јас немам никакви симптоми, веќе ни стомакот и градите не ме болат само е подуен стомакот, на работа седам со откопчани панталони, моментално ми треба број поголем Утре треба да НЕдобијам, ама не знам. Можеби после работа ке направам уште еден тест, ако ми е досадно и имам слободно време Или ке почекам до утре. Некако изгубив надеж за овој месец, па затоа не ми е преокупација. Инаку и јас немам испитано хормони, каква е процедурата? На државно или приватно? Кој дава упат? Ако добијам утре, 3 ден ми недела
Јас бев кај матичен гинеколог, ти дава упут и на 3ден одиш јас оти живеам во помал град ме праша дали сакам во скопје реков прво тука да видиме што ќе испадне па ако не или на приватно или државно др месец. За на првиатно може да имаат и некои пакети немам разгледано. е сега за тироидна нз треба да се распрашам ајде израдувајте не вие што чекате во неизвесност ....пуштам среќа
Offf...jas se mislam za test da iskocam da kupam imam kako nekoe vlecenje niz matkava ..se plasam so ke vidam
Со реалноста секако ке мораме да се соочиме дали денес или утре.. Ти пуштам среќа да биде позитивен резултат!
брее вештерки црвени морало да идат ....штркче да дојде пуштам среќа до секоја вас јас здравје со нови обиди во ноември
Ke bide nemoj da se optovaruvas psihicki nekogas toa e kocnicata naucno e dokazano deka koga zenata e pod stres ne zabremenuva ke se opustis I ke vodis ljubov za da uzivas a ne za da pravis deca
Чекај ти имаше позитивен тест. Јас мислам да си повториш побрзо тест така побрзо ќе можете да реагирате ако треба прогестеронска поддршка
Мора да се опуштиме и да не мислиме на тоа дефинитивно. Овој пат сум решена така да биде! Само односи на секои 2-3 дена и нема да следам плодни, неплодни. Некогаш се прашувам како успева кај некои кои не ни планирале и се пазеле. А ние .. ех. Дефинитивно психата игра голема улога.
Јас не можам да ви се вклучам во муабетот, ептен различни фази сме. Ама денес почувствував симптоми за доаѓање, па може ќе се изедначиме. Инаку треба да добијам следниот викенд, ама некогаш знае и цела недела да ми подрани. Не често, ама сепак. Со оглед што сум под огромен стрес периодов целосно е можно да ми се поремети. Симтпоми не сакам да анализирам, што почнам се можам да поврзам со бременост. Сепак јас ќе си се надевам да не добијам, да се израдувате сите следниот месец ви посакувам. Ајде мора една да го скрши ледот.
Има црта дефинитивно, имаше и на минатиот ама што викаш требаше да биде појака. Кој ден ти е после овулација знаеш? Ти касни?
Ne mi kasni uste neznam ni kako treba da dobijam mesecov zasto epten probuvavme so dabroston kako sto kazav da gi donesam ciklusive od maj navaka ovulacija treba 11 den spored moi racunici da mi e i doktorov mi potvrdi na klinika deka porano bi mi bila mesecov i prethodniot taka bese ....ponedelnikot na brisenje rozevo sukrvica apla vidliva bi sejf u sredata sabajle ovoj ...minlici na biohemiska pak a vekje piev aspirin i b12 prethodnive meseci od poslednata biohemiska pravevme pauza i sega na odmor ete ..