@Suze18992 Те чекаме, мила И јас едвај чекам да се пријавам, ама сѐ уште сум во период пред овулација. После тоа, ете ме и мене
мила ти пријави се, нема врска дали си пред овулација или после, тоа ништо не менува, исто е, датата секако си ја знаеш за недобивање, а за симптоми ќе си пишуваш после овулацијата, како и секогаш.
Женски, јас денес не треба да добијам, не издржав, правев тест сабајлево, негативен. Има шанси да е сум направила прерано тест? Немам никакви симптоми за добивање.
Daj boze da imas pozitiven test i odma da se prefrils u trudnicki . Jas ke cekam vo cetvrtok da pomine histeroskopijata pa valjda posle nova godina ke mozeme da rabotime
Kakov ti e ciklusot? Na kolku dena dobivas ? Znae li da zadocni nekogas? Mozno e da si imala docna ovulacija , stiskame palci da ne dobiesdenovive napravi pak test
Povtori go utre testot. Po temive citav sure check ne bile dobri ali mene so eden den docnenje bi dade bleda 2 linija, istiot den napraviv i test preku krv ispadna deka sum 3 nedeli trudna.
Jas denes- utre treba da ne dobijam, ako ne dobijam mislam da pravam vikendot test ama nekako me boli stomak kako za dobivanje.Neznam veke dali deka go mislam non stop me boli ili stvarno me boli a i non stop odam vo toalet da proveram dali mi doslo
Јас да се пријавам, имам повремена болка во јајници и ништо друго од симптоми. Ми доаѓа на 28 дена плус минус, малце изреметено ми е последниве месеци од хсг и хистероскопијата. Термин за недобивање по апликација (28ден) ми е 13.12. Ако не добијам викендов, понеделник сабајле на 13 правам тест
Што направивте од темава девојчиња, позитива на форумот сте! Ве читам и сакам да летне месецот да правам со вас тест Далеку сум јас, тек 3ден добиено ама ве следам. Утре кога ќе станам да видам бар 10 позитивни тестови, а ти @*Лаванда* доста правиш списоци, оди гушкај либе
Се плашам да пишам датум, оти сѐ уште не сум ни почнала ништо (дека денес 5 ден од менс). Да тргне нешто, па ќе го објавам. Дека мојот е екстра спектакуларен датум, се плашам и да го пишам Дај Боже, мила. Ќе летне времето, сега новогодишно, еуфорично, препушти се на предновогодишната магија и оп - дошол твојот момент додека да се свртиш!! Абре, оттука како што сме - цело друштво после тоа да “нападнеме“ во Труднички муабети. Лелеее мерациии Упссс...некој е засраменн Нека ми заврши ова, не оти имам нешто денес, туку ај уште некоја капка/трага. И послеее - ќе биде интересничко
Море месецов уште на 9ти ден ќе почнам, првово го направивме на почеток од циклус, па сега да бидам сигурна дека нема да промашам
Да почниш, ами како! 9ти ден си е таман за почнување и после натаму со ред, де. Нема место за промаш. Пишав јас таму погоре: “Одиме појаки него икад!“ Само спонтано, relax, без многу мудрувања и сѐ ќе си дојди на своето Јас си го наместив умот како првпат да ќе пробуваме, па сега се осеќам и така! Возбудата растеее
Здраво мај лејдис Иако треба да се префрлам во оние другите теми. Мене пак ми е паметот тука кај вас. Денес бев на доктор ииии ја видов точката Кажа дека се е во ред, дека не е вонматерична. 5 недели и 3 дена и гестациски сакус 0.82 cm односно 8.2мм.
Многу ми е мило за вас! Раснете си сега безбедно и со лесно! Гали меше и уживај во овој период од животот, велат дека бил еден од најубавите периоди! И навратувај кај нас почесто, само да те прашам: Ни резервираше ли и на нас место во тие слатките теми како Труднички и сл. ? Иди тука, посетувај не и чувај ни место таму. Те гушкам, пардон, ВЕ ГУШКАМ оти веќе сте множина со мешето твое најубаво, ве гушкаме најсилно на свет
Здраво на сите па која позитивна енергија има тукаа ) Да се пријавам и јас дата за недобивање е 16.12
Фала ти најголема позитива на свет си ти ! Имам резервација за труднички муабети за целиот список што почна да се прави. Таман ќе правиме новогодишна прослава. Дај побрзо ве чекам да се дружиме вака не оставивте сами со @Angella7 не ви е жал? Ве чекам побрзо таму а до тогаш ќе навратувам во оваа тема да ви го следам секој чекор и напредок. Ве гушкаме сите