Denes neznam dali e den 2 ili den 3 ama ke bojdam kako 2 den od ovulacija na 6ti imav ubavi crveni linii na Lh testot i ...iscedok kako belka od jajce utredenta nemase vekja takva crta na testot bas gi postirav vo drugiot del taka da racunam da e grubo na 6ti ovulacijata ..vredni bevme full epten im se frliv na simtomive sega skeniram sekoj moment ...deneska mlecno bel iscedok bez miris kao citav ok bilo se aktivirale dobrite bakterii za zastita na vaginalna mikroflora...ke vidime uste 1 nedela da dodrzam.za test baremslaba strana mi se laboquik
Каков тест женче чекај рано е. И да сакаш нема да ти даде позитивно. Или џабе ти куцам ти веќе си купила 5 лабоквик.
ne ne ne nemam kupeno ...ne kupuvam vetuvam...sinokja stanav u 3 za mocanje sabajle u 7 sto rekto mi se desava skoro ic usred son da stanam ...ako e se kako sto treba ovoj pat otsabajle osekjam blagi mens.ne se ni bolki taka kako bez veza slicno ...i sega si baratam po.forumive
Кај мене утре 2 недели од првиот позитивен тест. Иако јас рачунам до недела (во неделата ми беше најтемна линијата). Си викам да се стрпам до понеделник, ако успеам...
Grubo cim ja imas fateno i na 8 9 den dpo bi pokazalo nezna mkoja od clenkite vo postara objava imase na 2 pati fateno i na 9ti den bleda ...
Ајде ајдеее зимај и мочкај ако е негативна ќе направиш пак понеделнички, вака само може да ја фатиш порано среќичката
Уф за жал тестот негативен Ама тоа е што е, не се разочарувам, ќе собирам сили за следен месец Мислам првиот месец најтешко ми падна пошто си мислев одма од прва ќе фати, и баш ме 'топна' од земја. Што ми е уште поинтересно, пред да почнеме да се обидуваме, бев убедена дека си го познавам телото. Осеќав кога ќе добијам, циклусот ми беше регуларен. Сега абе сè ми се испоремети, ни тело си познавам ни ништо Моментално ништо не осеќам, ни 1 пмс симптом немам. Ах кое чудо е женсково тело