Аха, сами, мисли си ти Ќе видиш утре кога ќе бликнат позитивните како првото утринско Сонце што блика, па дури тогаш ќе видиме кој ќе бидат сами, а кои не. Абре ќе ни се “олесни“ темава за повеќе од 10тина члена, ќе ви биде густоо Ама, дај Боже да е така, ќе има славење и тоа на моја сметка. Се молам вечерва сите Светци нека се со нас. Амин! Јас частам утре (секако де, цеден сок од портокал. Дека сме alcohol free)
Лаванда, најјака ми си кога ќе речиш дека ќе честиш цеден сок од портокал , ама ако витаминчиња. Ама и во пиво има , таман од Б витамини. Јас сум за една , а утре да ве видам наредени цртички да се нижат. Јас месецов не ве дружам, ќе видиме до кога. Утрешен Св. Климент да ве израдува со бебенца.
Договорено! Бирата е спремна, или можеби 2?!! Се чека утрото да дојди Дами, среќно на сите! Очекуваме да се наполни темата со тестови, испраќаме најголема поддршка до секоја една од вас. И знајте дека не сте сами и оти ве мислам цел ден, а богами и цела вечер. Испраќам мноогу љубов и молитвите ми се со вас Ќе ве изгушкам сите до една и ќе ви посакам добра ноќ на сите
Розев поздрав од мене. Возбуда и паника, емоции две во едно. Само бледа е некако, претпоставувам дека рано. Ве чекам и другите дами
честиткиии драга ! Со лесно да ти минат месеците што следат! кај мене е више срече други пут реков не го ставам прва резултатот, нека повлече нога позитивен резултат! Чекаме други дупли црти!
Добро утро и од мене девојки, јас не ни успеав да го искористам тестот, утрово ме поздрави тетка црвена. Ајде нареден месец тестот ќе биде искористен @Mari-Li честитки душооо, да си имаш школска бременост, гали меше @Lavica_30 додека не дошла М има сеуште надеж Честит да ни е празникот девојки и секој нареден пост нека е со II црти
Честиткиии, лесна бременост имај Мојот е негативен, следен месец здравје Ајде девојки ставајте ги вашите две цртички
I mojot e so edna crtka za zal ama sepak se tešam deka seuste e rano. Vcera bolki kako za ciklus deneska nema nisto toa e dobar znak po moe vaka ne mi bilo nikogas. Lesna bremenost mila bidi najsrekna vo ovie najubavi meseci. Mene edna crtka ova utro ama se tešam deka seuste e rano. Vcera bolki kako za ciklus sabajle nema niato toa e dobar znak po moe. Ke pocekam do sabota SREKNO
@Mari-Li честитки мила и лесна бременост! Гали меше сега Кај мене е повеќе среќа идниот пат. Пуштам среќа на останатите од списокот.
Честитки, со лесно Мене не ме карајте, заборавив вчера да купам тестови Ама ќе ве известам ко ќе направам
Фала на сите, солзи ми дојдоа, колку сте сите прекрасни. Посакувам многу розеви поздрави тука, од сите. Групата е најдобра поддршка. Го земав тој тука што го фалеа Fruh. Овулација по апп ми беше пред 14 дена, ама мислам имав задоцнета по симптоми пред 12. Последен циклус на 11.11