I kas brojam.eve 7 dpo denes valjda 7 spored moi presmetki za 3 dena pravam.test pa kamenja da pagjaat
@princessgirl47 честитки од срце Јас уште не добив, денес 31 ден. Откако почнавме со обидиве почна да доцни инаку на 28 или 29 добивав.
@Elen4e89 уживајте си во меѓувреме. @Ане. ќе биде оваа годинаа. @ANAMARIO ме смееш ама многу! нека паѓа што сака ние еве те чекаме тука со тест!!
Leleee kjutiiii samo cekam dq se stemni da legnam i odma sum na flo simtomi spored dpo a gi znam na pamet vekje red reduv od site forumiajde ovoj pat na sala na smea so saka neka bide
Кај мене ништо ново, одам утре на гак, после хсг да видиме што ќе кажат и што насоки ќе дадат.. Не знам кога ми е плоден ден ... Болки имам од 7ми, по апп кажува задутре.. Така да може и сме го прескокнале месецов Немаме време, се нешто турбо ни е.
Ja da imam doma test??? Pa toa ne bi izdrzal pola saat neotpakuvan ....ajde mila sto e tuka e si vetivme ...ako ne sega nekoj sl pat e nas zatoa sme ovde podrska edna na druga i za radost i za pad...srekjno!!!! Nades ima dodeka vesterkata ne ja vidis..daj boze da ne ja vidime u sledni 9 mes.
Ohhh...gi mrazam ovie sami crtki...glavata gore mila...ti kazav 5 god jas gi gledam vaka ....ama koga ke svetnat eden den ke bidat najcrvenite te guskam i ideme so novi sili
Здраво девојки, ви се придружувам и јас на групава Денес сум 12дпо според моето чувство или 10дпо според fertility friend, правев тест негативен е така што ја чекаме тетката и да почнеме од почеток. Инаку ова е трет месец како се обидуваме и мене како вечност ми се чини. Од овој месец почнав да ја следам овулацијата преку базална инаку претходните два го утнувавме денот ама еве и месецов не бидна. Со нови сили следен циклус и мора на сите да ни се исполни желбата
Добредојдее! Дур не добиеш, викаме рано е за било каков заклучок. Ќе си дојдеме на нашето. Ти посакувам што по скоро да се израдуваш!
Ај само да ви јавам, задутре имаме прва инсеминација .. Добро е, ме теши што стигнавме бар до тука... Па сеа здравје боже. Фоликул денес измерен 20мм
Цветче, трнлив е патот ама ќе се успее на крај! Ти пуштам мнооогу среќа и ти посакувам да се израдуваш за 15 дена!