Racunaj na 6ti potvrdiv so test na 7mi linijata ne se gledase znaci nekade racunam da bila ili na 6ti vecerta ili na 7mi januar..denes bi trebalo da sum 12 dpo ili den na ciklus do ciklus (znae so 2 3 dena da mi napravi plus minus)
Eve zenci ja moi se gleda i poubavo racete minse tresea koga vi slikav se nadevam Bog ja ispolni mojata zelba na ovoj ubav den Bogojavlenie...♡♡♡♡utre pravam beta pa neka bide voljqta Bozja ...
@ANAMARIO се гледа мила убаво испитај си бета утре да си потврдиш и преку крв Баш на многу убав ден, Господ е еден
Anamario, ajdeee pozitivno kje bidee sega sigurno, pij andol 75 mg ovie denovi dodeka otides na lekar. Imas ispitano mutacii? Jas piev od hsg preventivno po edno na den preventivno.
Се гледаа баш убаво и мојот беше ваков 12 дпо, а на селф клир имаше поизрзена линија. На прекрасен ден имаш прекрасен тест,со лесно мила
Da vidam beta utre devojki i ke bidam.mirna...se plasam od edno samo da ne e kako minatiot pat ...tolku izmesani chustva
Кај мене црвенава како швајцарски саат.. Одиме овој месец со втора инсеминација по пауза од еден месец, па, се надевам само на најдоброто. Ве очекувам со добри вести сите што исцрпувачки броите. @ANAMARIO извести не!
@Rozevata само позитивни мисли, нема откажување. Бабувај се сега еден месец убоо, колку можеш без стресови и замарачки. Со тебе сме сите тука што очекуваме @ANAMARIO чекаме вести
Девојки здраво, денес сум 8 ден ДПО и сакам да ве прашам дали вие што досега сте имале успешно зачнување како симптом ви бил премногу секрет воденикав како за пред овулација?? Притоа болки имам во десниот јајник на моменти и доста големи. Овулацијата ја фатив со тест како што ви пишав и погоре на 12-13 најверојатно е случена и од тој ден до ден денес сум со симптоми како за пред добивање или пред овулација што не се случило до сега. Секретот ми тече како добиено и до тој степен го осеќам константно… ме интересира ваше мислење
Да направив сега сабајле но негативен е , 9ден ДПО треба да сум и не знам дали е прерано или сепак ништо овој месец. Од вчера ми прекинаа тапите болки во јајникот и половината и сега немам ништо од симптоми…ни гради ни ништо.
Рано си направила мила. Почекај до ден за добивање, знам колку е тешко ама подобро да почекаш него да си ја мачиш вака душичката. Ти посакувам две жар цртки! Исто, не се анализирај толку, нека ти поминуваат деновите лесно и уживај во процесот.