Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Денови после овулација = two weeks wait

Дискусија во 'Бременост' започната од *Лаванда*, 26 октомври 2021.

1. La-loca

La-loca Популарен член

Се зачлени на:
    10 јуни 2020
    Пораки:
    925
    Допаѓања:
    5.906
    Немаш потреба да паузираш три месеци. Има овде многу случаи кои одтанале трудни циклусот после биохемиска. Замисли колку пати не сме ја фатиле на тест па сме продолжувале со обиди. Не е ова класичен спонтан па да мора да се чека хормоните да се средат. Моја топла препорака правете си бебе додека правите испитувања.

На Ani93 и Rozevata им се допаѓа ова.
  2. Feniksgirl

Feniksgirl Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јануари 2022
    Пораки:
    4.649
    Допаѓања:
    7.901
    Испитај се што ти посочи Констракта, и сихурна сум дека ќе го најдете проблемот. Забременуваш без проблем, од прва, што е само 20% можност и на најздравиот пар. Значи треба некоја терапија за нешто. Верувај ќе се најде решение и ќе имаш бебенце. Испитај уште ова, и ќе видиш дека ќе биде.:l:

На Eho и Rozevata им се допаѓа ова.
  3. specificone

specificone Популарен член

Се зачлени на:
    22 октомври 2010
    Пораки:
    569
    Допаѓања:
    867
    Поддршка од мене :hug:
    Сите ти пишале, испитај тоа што ти преостана за испитувања и со нови сили во наредните месеци.:hug:

На ANAMARIO, Eho и Ani93 им се допаѓа ова.
  4. Ani93

Ani93 Истакнат член

Се зачлени на:
    19 август 2021
    Пораки:
    563
    Допаѓања:
    1.430
    Навистина ми е жал што поминуваш низ овој пат.. ама колку и да не ти е омилена оваа реченица во моментов навистина е супер што брзо остануваш трудна. Дај си време на себе и кога ќе осетиш дека си спремна ќе продолжиш напред кон најубавата цел. :hug:
    За биохемиските има најмалце објаснување и што ми рече Ивановски ако некој најде причина нобелова ќе му дадат.

Испитај си се што ти набројаа членките погоре и уште плус би ти рекла да прашаш др. да не треба да примаш прогестеронска терапија уште пред да почнете со обиди. Една од почестите причини за да не настане имплантација е баш ниско ниво на прогестерон и нерецептивен ендометриум.
    Јас после последната биохемиска кога почнав да одам кај милион лекари единствено од Таше добив совет 3 месеци дабростон па после обиди, на 3тиот месец се фати одма и сега за сега терам океј.
    Ќе дојде и твоето бебенце ќе видиш, колку и да ти изгледа далечно. Еден ден ќе ни се исплатат сите солзи и како награда ќе си имаме најслатки бебенца на свет. :l::hug:

На Eho, ANAMARIO и Elen4e89 им се допаѓа ова.
  5. ANAMARIO

ANAMARIO Истакнат член

Се зачлени на:
    4 март 2019
    Пораки:
    242
    Допаѓања:
    376
    Da ve izvestam jas dobiv pred malku na brisenje imam kako konci i parcenca a na vloska epten epten malku se nadevam do utre ke probie ubavo barem da go izbegnam dabrostonot i prirodno da go sredam.ciklusive do april do sleden obid ...fala vi na site od se srce ve sakam.premnogu i samo ovde naogjam.na najdobra podrska za bilo sto ...cekam.od bilo kogo da vidam 2 crtki i drzam srekja na sote sto broite ...ve guskamm ♡♡♡♡

На srce-9, Eho, Joanna28 и 3 други им се допаѓа ова.