Честитки мила.. имај си лесна бременост! Ајде женски некоја друга да одбројува со мене?? 6ДПО.. никако не поминува времето
Јас одбројувам исто, 7дпо сум денес. Сега за сега никакви симптоми. Се надевам ќе издржам до сабота за тест
Следевте овулација? Јас според последниот циклус треба да сум 3 дпо. Рано е уште, времето ич не поминува кога мислиме само на тоа
@MorskaSirena, @Radana Честитки девојки од се срце!! Ми се допаѓа кога е вака позитивно во темата. Влечете не сите една по една. Јас почнувам од денес, 1ДПО.
А мене бе девојки... ми доцни 7 дена! Во неделата правев тест - негативен. Да, имав доцна овалуација месецов, тенок ендометриум од стрес, каша попара... ама 7 дена??? Ни трага ни глас од госпоѓава. Не ми доцнело волку од средно. Can a girl get a break? Ахххх.
Те следам и те читав уште пред да се зачленам.. ии се надевам дека овој месец е твој Јас еве 5дена до (не)добивање, болката во градите некако се намали, ми почнуваат менструалните болки во долниот дел од стомакот и губам некако надеж... па останува да си чекам да дојде господична...
Требаше да ви се исповедам за да ми дојде, не ми се верува. Само што добив. Како што реков, каша попара. Конечно сега стивнувам и 100% фокус кон инсеминација број 3! Трета наша среќа. И се спремам месецов да ја избркам црвенава и да не и текне да дојде. Фала ти мила, бројам со тебе, и навивам за тебе ајде! Не гледај симптоми не гледај ништо, нашето тело е создадено за ова. Дур не добиеш нема такви мисли.
Девојчиња а кај сте вие што броите? Дај да ве видам да пишете нешто тивки сте ми. Сега гледам сте пишале @Ambitious,@Candle Ви пуштам еден тон среќичка! Ова возов накај труднички месецов го напунивме, крца! Дајте уште некој позитивен тест и да го решиме Март, сериозна е работава!
Јас одбројувам до сабота, сега за сега немам никакви симптоми. Обично овие денови веќе ми почнувале менструалните болки, а сега ич немам осетено. Изгледа зашто примам утрогестан месецов. Има некоја да потврди такво искуство? Утрогестан да ги има стопирано предменструалните болки во стомак?
Уште цели 10 дена до недобивање. Овулација незнам кога е била, претпоставувам поминала. Силните болки во кичмата и бодежите во јајниците што ги осеќав изминативе циккуси најверојатно биле од песок на лев бубрег што случајно го открив вчера на преглед а си мислев од овулацијата ми е така. Од утрово целата лева страна ме боли и левиот јајник ниско ме кине Чекаме убави вести од сите што броите. Ви држам среќа
Јас чекам да видам дали ќе добијам денес.. Класика болки како за пред добивање Ќе видам до утре што и како. Не знам зошто кога ќе помислам на тест ми се превртуваат црева и не знам што да правам.
4 дена до недобивање.. вчера ми се намали болката во градите скрос, за денес повторно да се врати со истиот интензитет.. сабајлево се разбудив со болка во половината, а присутни се менструалните болки. Базална температура 36,8. Како ќе се издржат уште овие неколку денови не знам...... Среќа праќам на сите што си чекаме
Јас ќе ве дружам тука уште малце се надевам! За жал или за среќа можеби, имав спонтан. Како и да е овој месец одиме малце појакоо!!! Имам некое позитивно чувство, како да така требало да биди! Среќна сум! Чекам убави вести од ситеее шо чекатеее!!!
Мојот тест дома е негативен.. Ама беше sure check, се мислам после да направам бета за мирно да спијам. Каде наоѓате други тестови, овде кај мене и виола и зегин само овој го имаат.