Ti blagodarime na poddrskata mila daj boze dedo mraz kaj site vakvi podaroci da donese jas iskreno se nadevam seuste deka ke bide pozitiven pa ke videme zlaten Sv.Gjorgija na site na pomos
@V.N. фала на подршката драга, ептен ми значи! 14 дпо според апликација, неделава ептен често главоболки, а градиве еве ни денес не ми се осетливи. Јас не ни приметив кога ми била овулација, па се мислам да не ми е од Овунорм нешто изместен циклусот? Еве трета кутиичка како ја завршувам, значи месец ипол како пијам. Некоја со вакво искуство?
Искрено и мене со овунорм ми се измести циклусот, ма да матичната ме убедуваше дека не е од тоа. Лани ова време само што почнав да го пијам за 2 недели останав бремена, овој пат пак ми го препишаа,почнав да го пијам и ми сде направи хаос, па престанав и осѕанав бремена и без тоа. Незнам дали ти е од помош, ама ете тоа е моето искуство
Наредниот месец мила, не губи надеж Мене ми е 30ти ден од циклус, сеуште немам добиено од симптоми само болни и отечени гради.. на 14 дпо негативен тест и не знам што да мислам веќе ама сепак мислам дека ќе добијам... Гушка за сите
Добро ви утро од мене малку надежно ова утро сеуште чекам ама тетка од црвена ѕвезда ја нема,лажни болки како за циклус и ова утро пак втора бледа ќе си почекам вака до понеделник и трчам накај гинекологот *
Super pocekaj uste nekoj den i mozes i beta da ispitas A koj den ti docni, mene mi e strav da napravam, denes mi e 31 den od ciklus
А како се испитува Бетата преку крв ли или со театови од аптека??? Кај нас нема во лабараторија тестови преку крв сакав да испитам денеска ама ништо ќе чекам до вторник кај гинеколог таман ке ми касни 5 дена ваљда ке се види нешто??
Oooo ajde daj boze neznam sto mi slicuva do pred den- dva imav bolki isto kako za dobivanje vcera i denes nemam... lelee ke se seknam veke
Купи си уште неколку тестиви од иста фирма и секое сабајле прави. Ќе видиш како се одвива здебелувањето на втората цртка. Кога требаШЕ да добиеш?
Честитки ❤️ Знам колку си среќна и нетрпелива ама ете ја имаш втората црта и сега уживај. Според мене нема потреба да правиш ни тестови, ни бета туку закажи си на гинеколог за 2 недели од сега. Може да имаш и менструални болки, се тоа е нормално.
Mene obicno koga me boli stomakot istiot den za nekolku casa dobivam!! Ovoj pat nemase nisto,a ti zosto ne napravis test rano ti e uste??
Do deneska trebase da mi dojde ama ja nema obicno den dva porano mi doaga sega i jas custvuvam deka nema da dojde
Duri za dve nedeli??? Jas sakam vo vtornik da zakazam da odam ama izgleda e mnogu rano samo 5dena ke mi docni do togas. Bas sakam da ja slusnam onaa najubavata recenica na cel svet ti blagodaram na ubavite zborovi mila kaj site da se vraka so ubavini i sto poskoro da se druzime site vo drugata grupicka za trudnici