Daj prqti go testot slikni i skrsii go mrazot...ja mislam ne e od stop...i povleci srekjea....mene ne me karajte i ja ne izdrzav,sabajle LIVSANE na rab 1va smena go pravev za nazad i labo kupiv i eve ...
Овитрел, да... незнам ни дали се глета на сликава линивчето, не ми се причинува сиг зашто и мм ја виде, досега self clear ниту еднаш нема вака покажано...
Има линија девојче. Не би требало да е од линијата едино ако си ептен слабичка па повеќе време да останува во организмот. Ако утре бидне потемна, тоа е тоа. Со среќа од срце!!
Da na livsane povekje gledam i jas na ovoj labo epten epten linuvce bledo so na slikava neznam dali se gleda...ama ke pocekam i jas uste den dva barem denes e tocno 14 den od posleden odnos (vecerta kasno )
Искрено, скоро ништо, освен тоа што градите ме болеа цела недела па мислев дека ќе добијам, а последниве два-три дена воопшто не ме болат...
Абе и ја ко да видов на ток првиот ама викам ај да не се истрчувам да не е до очиве мои, ама штом сме повеќе значи стварно има нешто
@Helena 10 и јас ја гледам линијата. Повтори го тестот утре или за еден ден би требало да биде потемна.
Во Плодност кај др. Влатко ја правев, оваа беше втора, првата беше неуспешна. Секоја препорака за докторот!!! Не примав терапија, спонтан циклус