Женски... Направив сега направив уште еден, ист како вчерашниот, повторно многу бледа, можно е да е малку потемна од вчера, изгледа ќе треба преку крв зошто вака неможамммммммммм. Долу е денешниот.
Јас мислам дека дефинитивно е позитивен Најдобро појди и провери преку крв. Остани само смирена не се стресирај
И мене ми рече за една недела т.е утре инако слична вредност ми беше ,ти честитам и ти посакувам трпение ❤️
Тогаш од утре ќе биде потемно , не се секирај Чисто за споредба ден пред да очекувам дека ќе добијам и денот кога треба да ми дојде и еден ден каснење . Ви посакувам сите што сте во исчекување да ги видите
@ Ti si pecena mamicka uzivaj si i sigurno ti e barem i so beta si potvrdi....cim ne tinse ceka 1 nedela praj si testovi za psiha da si smiris i da si sledis kako se zatemnuva ubavata crticka taka ke znaes deka beta rasne i nemoras so ovie mozes i so labo po 30 den ti se .♡♡♡♡♡ te guskameee site meshkoo
Jas uste eden napraviv Ponegativen zdravje ....toa e sto e...naviknav..ajde cekam vasite da bidat najcrveni na svet za site sledni sto cekame
Ајде еден совет од вас женски. Денеска ми е 31 ден од последниот циклус, претходниве два дена имав само кафеав исцедок на бришење а еве дури сега имам розрвкаст исцедок и уште не пробива убаво. Е сега од кога да сметам дека ми е добиено, стварно незнам... Докторот ми рече на 14тиот ден од циклусот да појдам за следење фоликули , да видам дали имам овулација